Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Villa Copenhagen København V ,  Danmark

Villa Copenhagen

København V ,  Danmark

Skäm bort dig själv med upplevelser på Villa Copenhagen! Ett unikt hotell i den ståtliga byggnaden som tidigare var postens huvudkontor i Danmark har öppnat. Perfekt läge bredvid Köpenhamns centralstation. Välkommen!

Villa Copenhagen 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Villa Copenhagen

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Köpenhamn. Välkommen till ett nytt och exklusivt hotell - Villa Copenhagen. Här kan hotellgäster, lokalbefolkning och andra resenärer uppleva magi för alla sinnen. 

Ett hotell i en historisk byggnad

Villa Copenhagen är en fusion av det gamla posthuset från 1912 och ny, modern arkitektur och design. Här är byggnadens förflutna tid som Danmarks huvudpostkontor lika viktig som skapandet av en ny,  livlig, inspirerande och lekfull atmosfär. Totalt kommer hotellet erbjuda 390 hotellrum och sviter, restaurang, bar, gym och relax med pool samt konferenslokaler. 

Hållbar lyx!

Villa Copenhagen passar dig som föredrar ett 5-stjärnigt hotell med exklusivitet och lyxiga omgivningar. På Villa Copenhagen är lyx beroende av medvetna och förnuftiga val som tar hänsyn till miljön. Upplevelserna på hotellet ska vara meningsfulla, varma och skapa en medvetenhet om att du måste ge lika mycket som du får. Här är hållbarhet ingen plikt utan ett medvetet val. Villa Copenhagen satsar på nytänkande service genom informella relationer som skräddarsys efter varje enskild gäst.

Njut på hotellets takterass med pool och bastu

På hotellets takterass hittar du den 25 meter långa poolen som hålls uppvärmd av byggnadens överflödiga värme. Här kan du också njuta av en drink i poolbaren eller en avkopplande stund i bastun. Välkommen!

Unikt och idealiskt läge

Villa Copenhagen ligger i hjärtat av Köpenhamn, precis intill centralstationen och bara 15 minuter från flygplatsen. Här har du gångavstånd till de flesta sevärdheter och attraktioner i Köpenhamn.

Kontakt

  • Tietgensgade 35-39 1704 København V , Danmark

Hitta till hotellet

Buss/tåg

250 meter till Köpenhamns Centralstation där både tåg och bussar går

Från Kastrup flygplats

8.1 km, ca 20 minuter med bil eller taxi
15 minuter med tåg
30 - 35 minuter med buss

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.