Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotel Føroyar Tórshavn ,  Färöarna

Hotel Føroyar

Tórshavn,  Färöarna

På Hotel Føroyar får du uppleva den naturliga essensen av Färöarna. Här på hotellet hittar du restaurang, bar, vinkällare och spa – och det är bara en 15 minuters promenad in till centrala Torshamn. Välkommen till Färöarna!

Naturen på Färöarna är, utan tvekan, ögruppens främsta attraktion och Hotell Føroyar är utformat för att återspegla naturen utanför. Resan startar genom mörka gångar, likt Färöarnas grottor, innan den landar i hotellens fantastiska rum med en slående utsikt över Torshamn och havet.

Torshamn

Hotel Føroyar ligger på den största av Färöarnas 18 öar, och endast 15 minuters gångväg från de mest centrala delarna av huvudstaden, Torshamn. Här finns fiskehamnen, en rad restauranger och flera sevärdheter. I den vackra staden blandas klassiska trähus med grästak med moderna nybyggda hus.

Restaurang, bar och café

Vid sidan av alla vackra hotellrum bjuder Hotel Føroyar även in till spännande matupplevelser. Slå er ner för kvällen på Ruts Restaurant, där ni serveras rätter gjorda med råvaror i huvudsak från säsong och lokala leverantörer. Ät middagen samtidigt som du njuter av Torshamns bästa utsikt där stadskärnan, ön Nólsoy och havet breder ut sig utanför fönstret. På dagarna rekommenderar vi vår bar och café, 1933, här kan du slå dig ner efter en frisk promenad. Kanske för att äta något lättare, dricka en god drink eller njut av en kopp nybryggt kaffe. Varje dag dukas det även fram en lite mer fancy Afternoon Tea – bestående av smörgåsar, bakverk, scones och så klart te och kaffe.

Vinkällare

I vår mysiga lilla vinkällare kan ni skapa en trevlig stund tillsammans med kollegor och vänner, med vinprovning och smakrika tilltugg. Vår vinkällare innehåller viner med smak från hela världen. Anmäl dig till en champagneprovning, en fransk vinprovning eller bara njut av en charcuteribricka eller en aptitretare tillsammans med något gott i glaset.

Spa och träning

Som gäst på Hotel Føroyar är det gratis att checka in på vårt gym, Ress Fitness, som är utrustad med allt du behöver inför ditt träningspass. Vill du avsluta passet på gymmet eller promenaden i naturen med lite lyx? Då har du hamnat rätt. Ress Spa står nämligen till tjänst med det mesta i form av lugnande behandlingar – allt från ansiktsbehandlingar till massage och infraröd bastu. Under hösten öppnar även en helt ny avdelning på spaanläggningen där du kan koppla av i inom- samt utomhuspool, stenbad, bastu, takpool, isbad och utomhusjacuzzi.

Kontakt

  • Oyggjarvegur 45 100 Tórshavn , Färöarna

Hitta till hotellet

Från flygplatsen

Hotellet ligger 42,2 km från Vága flygplats. Ungefär 45 minuter med bil.

Taxi

Vi rekommenderar: TaxiBil +298 32 32 32

Om Hotel Føroyar

Antal rum

200

Antal konferensrum

9

Avstånd till kollektivtrafik

1,3 km till busshållsplatsen, "Í Svanga".

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.