Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotel Fabian Helsingfors ,  Finland

Hotel Fabian

Helsingfors,  Finland

Mysigt och hemtrevligt boutiquehotell med en unik välkomnande atmosfär, beläget i hjärtat av Helsingfors bara en kort promenad från centrum. Vacker inredning och perfekt för längre vistelser. Sommartid har du även tillgång till en mysig innergård.

Hotel Fabian 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Det unika och vackra boutiquehotellet Fabian är den perfekta basen för dina äventyr i Helsingfors. Hotellet ligger på en lugn gata, men samtidigt nära stadens centrum. Hotel Fabian erbjuder 58 moderna och eleganta rum, en riklig frukost, det inspirerande och kreativa utrymmet Fabbarium, innergård och en mysig lobbybar.

Läge

Hotellet ligger i närheten av Kaserntorget som jobbar hårt för att bli Helsingfors hetaste restaurangområde, samt Esplanadens shoppinggator och det berömda Salutorget bara fem minuters promenad bort. Dessutom har du nära tillgång till spårvagnen, vilket ger dig ett perfekt utgångsläge för att utforska den finska huvudstaden. Hotellet beläget bara 500 meter från Olympiaterminalen med sina dagliga kryssningsturer till Stockholm.

Rum

De 58 rummen finns tillgängliga i tre kategorier: Comfort, Style och Lux. Comfort-rummen är rymliga, medan Style-rummen har en loftliknande design och vissa har även en franska balkong. Lux-rummen är i sin tur funktionella och utrustade med pentry och matbord. Vissa av Lux-rummen ligger på hotellets innergård och har en egen ingång. Alla rum är utrustade med bekväma King size-sängar eller enkelsängar specialtillverkade av Unikulma, miljövänliga badrumsprodukter samt TV med Chromecast.

Frukost

Frukost är det perfekta tillfället att få en stund för dig själv. På Hotel Fabian har du möjlighet att njuta av långa sovmorgnar och sköna frukoststunder. Vi gillar ekologiska produkter, och serverar därför bland annat ekologisk gröt, ekologiska ägg, såväl som bakverk från det legendariska bageriet Kanniston Leipomo, bakade helt utan tillsatser men med en stor dos kärlek. Njut av en kopp italienskt kaffe av hög kvalitet eller välj bland ett brett urval av våra egna ekologiska teer. Självklart finns det även alltid ett gäng tidningar på plats som du kan läsa medan du avnjuter din frukost. Vad sägs om Helsingin Sanomat, The New York Times eller Financial Times? Hos oss kan du räkna med en perfekt start på dagen.

Lobbybar

Bar Fabian ligger i hotellets lobby och serverar noggrant utvalda drycker, ekologiska viner och lokala produkter av hög kvalitet.
Bar Fabian serverar drycker och goda snacks dagligen mellan 09.00 – 01.30.

Fabbarium

Ett mötesrum fyllt av inspiration och kreativitet? Ja tack! Fabbarium är ett modernt utrymme omgivet av glasväggar som är anpassat för möten och evenemang för upp till 12 personer. Det ligger alldeles intill vår frukostservering och erbjuder wifi och en 49-tums LED-skärm i Full HD med stöd för anteckningar. Tillbringa eftermiddagen i detta rum, som badar i naturligt ljus och med möten där idéerna flödar. Fabbarium kan reserveras på vardagar klockan 12.00 - 18.00.

Hållbarhet

Hotel Fabian drömmer om en grönare, hållbarare och mer ekologisk värld. Vi strävar efter att minska miljöpåverkan inom hotellindustrin och varje enskild medarbetare arbetar dagligen med att förbättra vårt miljöarbete. Vår verksamhet är också certifierad med miljömärket Green Key för internationellt hållbart resande.

Kontakt

  • Fabianinkatu 7 00130 Helsingfors , Finland

Hitta till hotellet

Tunnelbana, tåg eller spårvagn

Tunnelbanestation: Helsingin Yliopisto (Helsingfors universitet)
Spårvagnsstation: Eteläranta (Södra kajen), ta spårvagn 2
Tågstation: Rautatieasema (Centralstation)

Från Helsingfors-Vanda flygplats tar det cirka 30 minuter med taxi (20 km) till Hotel Fabian.

Tåg

Tågen (I & P-tåg) går direkt mellan flygplatsen och tågstationen.
Finnair City Bus: avgår var 20:e minut mellan flygplatsen och tågstationen.
Buss 615: avgår var 10:e - 20:e minut mellan flygplatsen och tågstationen.

Taxi

30 minuters taxiresa (20 km)
Vi rekommenderar Helsinki Limo +358 207 870 360.

Om Hotel Fabian

Antal rum

58

Antal konferensrum

1

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.