Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Finland

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Finland

Välkommen till Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal, ett hotell beläget inuti terminalen – bara några minuters promenad från gaterna på Helsingfors flygplats. Det perfekta stoppet på din väg till nya äventyr.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Våra RestPods erbjuder den perfekta miljön för att njuta av lite lugn och ro. Du kan boka RestPods online i 4-7 timmars slots för upp till två personer.

I våra RestPods kan du låsa om dig, de rymmer en till två personer och har uttrustats med smartglas för att garantera fullständig integritet och tystnad. Här har du tillgång till en soffa som kan fällas ut till en bekväm säng. Våra RestPod+ rum har också en väggmonterad säng, vilket gör dem perfekta för två personer.

RestPods är säkra, låsbara utrymmen där du kan vila och koppla av. Det finns plats för ditt bagage, och det snabba wifit innebär att du kan ha några digitala möten eller titta på en film utan att bli störd. Du är fri att använda lobbybaren eller kontakta receptionen för hjälp, och du hittar toaletter nära.

Boka din RestPod här

För en god natts sömn rekommenderar vi att du bokar ett rum på hotellet istället för en RestPod. Tyvärr tillåter vi inte husdjur i RestPods, men dina pälsklingar är välkomna att bo på hotellrummen.

Från pris

Xpress RestPod från 40 € / 4h
Xpress RestPod+ från 60 € / 4h

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.