Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Tyholmen Arendal ,  Norge

Se alla hotell i Arendal, Norge

Clarion Hotel® Tyholmen

Arendal,  Norge

Clarion Hotel Tyholmen är ett levande hotell vid bryggkanten i den gamla delen av Arendal centrum. Rum och restaurang med sjöutsikt och en konferensavdelning gör oss till ett hotell för mycket mer än bara en övernattning.

Clarion Hotel® Tyholmen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
5,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

5,4
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Tyholmen

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Clarion Hotel Tyholmen! Innan du kommer till hotellet är det kanske några saker du funderar på. Vi hoppas att du ska hitta svaren här. 

Parkering

Hotellet har ett begränsat antal platser, och har inte möjlighet att ta emot förhandsreservationer. Om parkeringshuset är fullt hjälper vi dig gärna att hitta andra parkeringsmöjligheter i närheten. Arendal har flera parkeringshus och offentliga parkeringsplatser utanför och i närheten av hotellet. Dygnspris i offentliga parkeringshus är 140 NOK.

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen. 

Wifi

Wifi är tillgängligt på hela hotellet. Du kopplar upp dig på nätverket med en kod som du får i receptionen. Är du medlem kan du logga in med ditt användarnamn och lösenord.

Träning

Vi erbjuder alla våra gäster fri tillgång till fitnesscentret Fresh Fitness Arendal. De har ett välutrustat gym, ett stort urval av gruppträningspass och ligger endast fem minuter från hotellet. Armband som fungerar som inträde får du i receptionen. Mer information hittar du här>>. Vill du ta en löptur i våra vackra omgivningar finns tre olika löpspår med olika längd alldeles i närheten.

Clarion loves a VIP-treatment

Vill du ha du lite mer utrymme och komfort? Uppgradera till en annan rumstyp! Eller varför inte överraska ditt sällskap lite extra med blommor, frukt, vin eller choklad på rummet? Möjligheterna är många. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Tyholmen är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +47 37 07 68 00 eller via cl.tyholmen@strawberry.no

In- och utcheckning

Incheckning tidigast kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Sommartid (vecka 26 - 33):
Måndag - söndag: 07.30 - 10.30

Lunch

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag: - 
Söndag: -

Clarion Hotel Tyholmen restaurang

Måndag - lördag: 19.00 - 21.00
Söndag: Stängd

Clarion Hotel Bar

Måndag - lördag: 19.00 - 21.00
Söndag: -

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.