Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Se alla hotell i Bergen, Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret är beläget med fantastisk omgivning mitt på Bryggen i Bergen, en kort promenad från Fisketorget, Fløibanen och Mariakirken. Parkeringsmöjligheter finns och flygbussen stannar utanför.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1684 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Mysig vistelse

den 13 januari 2024, Göteborg, Sverige, 175ulricas

Gillar man inredning som påminner om Moulin Rouge så är detta hotell rätt. Bra läge, lätt ta sig till sevärdheter. Bra utbud på frukosten, allt från delikatesser till standard. Ett plus är fika och kv…

Gillar man inredning som påminner om Moulin Rouge så är detta hotell rätt. Bra läge, lätt ta sig till sevärdheter. Bra utbud på frukosten, allt från delikatesser till standard. Ett plus är fika och kvällsmat, som erbjuds. Rent rum, faciliteter så som strykbräda mm. Det enda maken saknade va ett skohorn.
Läs mer
4

Mysigt hotell

den 9 september 2021, Örebro, Sverige, Marie H

Hotellet var mysigt och väldigt fräscht. Fin inredning och läget är precis vid bryggan. Personalen var tillmötesgående och trevliga. Frukosten var bra med variation men är man gluten intolerant som ja…

Hotellet var mysigt och väldigt fräscht. Fin inredning och läget är precis vid bryggan. Personalen var tillmötesgående och trevliga. Frukosten var bra med variation men är man gluten intolerant som jag så fanns det inte så mycket att välja på när det gäller bröd. Jag fick ett bröd i en portion påse så om jag jämför med andra hotell jag bott på så var det väldigt dåligt utbud för oss som har gluten.

Svar från ägaren

den 10 september 2021

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager at vi ikke innfridde dine forventninger til gluten produkter på frokosten. Vi tar dette med oss videre for å bli bedre for fremtiden. Vi håper at vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake neste gang dere er i Bergen.

Läs mer
4

Raoul

den 10 februari 2021, , raoullarsson

Mycket trevligt hotell med personlig service, av personalen ,känner sig välkommen och omhändertagen , under hotell uppehållet , hotellet har et mycket bra läge centralt i bergen ibergen . Frukost oc…

Mycket trevligt hotell med personlig service, av personalen ,känner sig välkommen och omhändertagen , under hotell uppehållet , hotellet har et mycket bra läge centralt i bergen ibergen . Frukost och kvällsmat håller en hög kvalitet.

Svar från ägaren

den 15 februari 2021

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

Läs mer
4

Nära Bryggen

den 7 december 2019, Östergötlands län, Sverige, MrMag1962

Ett fint stort rum med utsikt över hamnen. Inglasat badrum med separata rum för dusch och toalett. En bra frukost med god variation. En i våra ögon mindre bra men trots allt vällagad kvällsmat, men de…

Ett fint stort rum med utsikt över hamnen. Inglasat badrum med separata rum för dusch och toalett. En bra frukost med god variation. En i våra ögon mindre bra men trots allt vällagad kvällsmat, men det är ju i högsta grad personberoende, alla tycker vi ju om olika saker mer eller mindre. Trevlig och mycket hjälpsam personal. Livsmedelsaffär och parkeringshus finns mycket nära hotellet. Bryggen ligger även det väldigt nära hotellet och bergbanan upp till Flöyen ligger 10-15 minuters promenad bort.

Svar från ägaren

den 9 december 2019

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding - vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.

Läs mer
4

Strålande

den 5 augusti 2019, Mora, Sverige, lillernst

Centralt beläget i klassisk gammal byggnad ”mitt på bryggen”smakfullt inrett i sober miljö. Välstädade något små standard dubbelrum med bad. Bra koncept som kedjan har med eftermiddagsfika och middag.…

Centralt beläget i klassisk gammal byggnad ”mitt på bryggen”smakfullt inrett i sober miljö. Välstädade något små standard dubbelrum med bad. Bra koncept som kedjan har med eftermiddagsfika och middag. Passar bra efter en lång dag i bilen att få allt serverat på plats. Stort plus för den uppmärksamma trevliga personalen. Kan verkligen rekommendera detta boende.

Svar från ägaren

den 5 augusti 2019

Tusen takk for flott tilbakemelding - vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.