Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Se alla hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger i hjärtat av Bergen centrum och har en fantastisk utsikt över Bryggen och Fløyen. Gångavstand till shopping, restauranger och kulturliv.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Admiral

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
1824 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Halvmara med guldkant!

den 8 juni 2024, Piteå, Sverige, 439marianneb

Ett fantastiskt hotell med makalös omgivning! Var där med son som skulle springa en halvmara. Fantastisk utsikt från hotellrummet och frukost från himmelriket. Personalen var väldigt serviceinriktad o…

Ett fantastiskt hotell med makalös omgivning! Var där med son som skulle springa en halvmara. Fantastisk utsikt från hotellrummet och frukost från himmelriket. Personalen var väldigt serviceinriktad och trevlig. Lätt att tycka om både staden och hotellet.

Svar från ägaren

den 10 juni 2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din fantastiske tilbakemelding etter ditt opphold. Dette varmer virkelig, og vi er så glade for at du var fornøyd med ditt besøk hos oss. Vi håper også at marathonløpet gikk som planlagt! Vi håper vi får gleden av å ønske dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Läs mer
4

Läget

den 23 augusti 2023, Malmö, Sverige, Tereze06

Detta hotell ligger riktigt bra, nere vid hamnen och city precis utanför. Okej storlek på rum, hade ett enkelrum (316) ingen utsikt mot vattnet utan mot en vägg/hus. Bra frukost med massa olika att…

Detta hotell ligger riktigt bra, nere vid hamnen och city precis utanför. Okej storlek på rum, hade ett enkelrum (316) ingen utsikt mot vattnet utan mot en vägg/hus. Bra frukost med massa olika att välja på, fritt kaffe/te på eftermiddagen, sköna sängar/kuddar,

Svar från ägaren

den 28 augusti 2023

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Det er gledelig å se at du var godt fornøyd med oppholdet, og vi håper å se deg snart tilbake.

Läs mer
5

Bra centralt hotell

den 15 juni 2022, , 907mariannee

Fint och stort rum. Bra badrum men kranen var lite svår att hantera i handfatet. Bra wifi. Sköna sängar. Mycket att välja på frukostbuffén och gott. God middag på kvällen .Bra med kaffemaskin i entrén…

Fint och stort rum. Bra badrum men kranen var lite svår att hantera i handfatet. Bra wifi. Sköna sängar. Mycket att välja på frukostbuffén och gott. God middag på kvällen .Bra med kaffemaskin i entrén. Lugnt och tyst på natten. Vi stannade 2 nätter. Trevlig personal.

Svar från ägaren

den 1 juli 2022

Thank you for your most kind feedback! We truly appreciate the support and hope to see you back soon!

Läs mer
5

Suveränt !!

den 8 augusti 2021, Beddingestrand, Sverige, Lasse62

Ett bemötande i receptionen som är helt utöver det normala.Vänliga och väldigt serviceminded. Vi hade ett standard rum men det var väldigt bra och prisvärt. VI var också mycket nöjda med läget som är…

Ett bemötande i receptionen som är helt utöver det normala.Vänliga och väldigt serviceminded. Vi hade ett standard rum men det var väldigt bra och prisvärt. VI var också mycket nöjda med läget som är bra för de flesta upplevelserna. Vi trivs alldeles utmärkt på detta hotell.
Läs mer
5

Admiral i Bergen

den 7 september 2020, Norge, Y7887KZjessicab

Absolut det bästa hotellet i Bergen! Atmosfären är fantastisk! God frukost och mysiga rum! Finns andra lite dyrare hotell men detta ger mest för pengarna 🙌🏻 Ligger fantastiskt till vid vattnet. Trev…

Absolut det bästa hotellet i Bergen! Atmosfären är fantastisk! God frukost och mysiga rum! Finns andra lite dyrare hotell men detta ger mest för pengarna 🙌🏻 Ligger fantastiskt till vid vattnet. Trevlig personal , känns elegant och läckert.

Svar från ägaren

den 10 september 2020

Tusen takk for din veldig hyggelige tilbakemelding! Vi håper å se deg snart tilbake hos oss!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.