Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport vid Bergens flygplats, Flesland, är den perfekta utgångspunkten som drömmer om nya resor. Här kan du slappna av omgiven av inspirerande arkitektur, designmöbler och spännande matupplevelser. Endast minuter från flygplatsen.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Hotel Bergen Airport ligger i direkt anslutning till Bergens flygplats Flesland. Från terminalen kommer du rakt in på ett levande och personligt designhotell med modern arkitektur, konst, musik och inspirerande inredning.

Konferens i Bergen - med direkt anslutning till flygplatsen

Med en konferensavdelning på 1 600 kvadratmeter är Clarion Hotel Bergen Airport ett av Norges största konferenshotell och kan ta emot över 1 200 konferensgäster. Här finns 17 mötesrum och konferenslokaler, alla specialdesignade och utrustade med den absolut senaste tekniken.

The Social Bergen Airport – Bar & Bistro

Njut av en välsmakande måltid tillsammans med en unik utsikt över landingsbanan. I hotellets restaurang The Social Bar & Bistro serveras klassiska bistrorätter med moderna influenser. Oavsett om du är vrålhungrig eller bara sugen på något litet finns det något för dig! 

Relax

Missa inte vår relaxavdelning med gym, ångdusch och bastu. Gymmet är nyrenoverat och har det mesta du behöver för ett bra träningspass. Vill du hellre träna utomhus har vi bra löprundor utanför dörren och cyklar till utlåning.

Anpassade rum 

Självklart har vi även rum anpassade för dig som är rullstolsburen eller har minskad rörlighet, allt för att göra ditt besök så enkelt som möjligt. Kontakta oss gärna för mer information om våra tillgänglighetsanpassade rum och utrymmen.

Välkommen till Clarion Hotel Bergen Airport - den självklara början, eller avslutningen, på ditt Bergenbesök! Läs mer om våra hotell vid Bergen .

Kontakt

  • Flyplassvegen 551 5869 Bergen , Norge

Hitta till hotellet

Buss

Flygbuss till Bergen flygplats, Flesland.
Resan från Bergens busstation tar ca 22 min.

Om Clarion Hotel Bergen Airport

Antal hotellrum

200 st – 400 bäddar

Antal konferenslokaler

16 st - plats för totalt 1200 personer

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.