Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Bergen Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen ligger vackert på Bryggen i Bergen. Här bor du bredvid populära sevärdheter som Fløibanen och Fisketorget. Hotellet har 151 rum, konferenslokaler och sviter på taket med egen terrass.

Clarion Hotel® Bergen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Bergen

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Hotel Bergen är ett populärt och vackert hotell med ett centralt läge på Bryggen i Bergen. Hotellet är helt nyrenoverat, men den eleganta och klassiska stilen har bevarats för att lyfta fram hotellets vackra stenfasad.

Mitt i hjärtat av Bergen

Med en fantastisk belägenhet mitt på Bryggen är Clarion Hotel Bergen en perfekt utgångspunkt för att uppleva hela Bergen. Här bor du med gångavstånd till Fløibanen, Fisketorget, Mariakirken, restauranger, barer, shopping och stadens rika kulturliv. Hotellet har eget gym samt konferens- och mötesrum.

Klassiskt och lättillgängligt! 

Hotellet öppnade redan år 1998, men har idag fått alla rum och gemensamma lokaler renoverade. Den klassiska och eleganta stilen har dock bevarats. Våra fantastiska medarbetare gör allt de kan för att du ska få en minnesvärd upplevelse på hotellet och i staden. Clarion Hotel Bergen har ett antal handikappanpassade rum, kontakta oss gärna för mer information om dessa rum och om våra tillgängliga faciliteter.

Konferens- och mötesrum mitt i smeten

Anordna ditt nästa möte eller konferens i våra ljusa och luftiga mötesrum! Perfekt för mindre och mellanstora tillställningar, speciellt om ni ska upptäcka Bergen eller gå ut och äta middag på stan efteråt.

Sviter med Bergens häftigaste utsikt

På hotellets översta våning ligger hotellets läckra juniorsviter med utsikt över hela Bergen. Här har du gott om plats, där några av rummen har tillgång till en takterrass som delas med resterande sviter. Rummen är perfekta för familjer eller för de som bara vill bo lite större och lyxigare.

Kontakt

  • Rosenkrantzgaten 8 5003 Bergen , Norge

Vanliga frågor

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg til Bergen tågstation.

Från Bergen Flygplats, Flesland

Flygplatsen ligger 13,1 km från hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Bergen Taxi, telefon: (+47) 07000

Om hotellet

Antal rum

151 st

Antal konferensrum

4 st

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.