Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din resa börjar här. På Fleslands mötesplats, Comfort Hotel Bergen Airport är du bara 2 minuter från planet. Passar lika bra för möte och konferens som för skönt häng i väntan på att din resa ska börja.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,0
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

På Comfort Hotel Bergen Airport vill vi ge dig en bra start på dagen. Vi erbjuder en stor frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ – en riktig hotellfrukost. Frukosten ingår alltid i rumspriset. Går ditt flyg tidigt? Vi serverar en enklare frukost, Early Bird, från kl. 04.30 varje dag. Frukosten är anpassad för att kunna tas med till flyget.

Öppettider

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Parkering

Vi erbjuder 115 parkeringsplatser i garaget under hotellet. Parkeringen drivs av OnePark via AutoPay-system. Vid avresan kan du antingen betala vid automaten med ditt registreringsnummer, eller via webb inom 48 timmar efter avresan.

Pris

80 NOK per timme
350 NOK måndag till fredag, vid sammanhängande parkering inom 24 timmar
290 NOK lördag och söndag, vid sammanhängande parkering inom 24 timmar

Vid frågor, vänligen kontakta Onepark.

Konferens

Vi har 12 mötesrum med plats för upp till 175 deltagare. I den största lokalen får det plats 56 personer. Alla mötesrum har såklart wifi och i vår lounge är det gott om plats att mingla i pauserna mellan möten eller föredrag.

Läs mer om våra mötesrum och skicka bokningasförfrågan här.

Mat & dryck

We got you covered! Vår Easy Urban Restaurant är öppen alla dagar och erbjuder en varierad meny med någonting för varje smak. Beställningar görs enkelt via vår app. Om du blir hungrig utanför restaurangens öppettider, kan du komma ner till vår Barception när som helst för att köpa något från vår Comfort Deli - det är öppet 24/7.

Öppettider

Alla dagar: 18:00 - 22:00

Gym

Här på Comfort Hotel Bergen Airport kan du hålla dig i form även om du är på resande fot. Vi erbjuder ett modernt gym om ca 80 kvadratmeter. Så inga ursäkter – packa ner gympaskorna och kör! För dig som hellre vill träna utomhus finns bra löprundor utanför dörren.

Self service station

Checka in i våra smarta check-in-terminaler själv, så slipper du eventuell kö.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

För oss på Comfort Hotel Bergen Airport är det en självklarhet att du ska kunna vara uppkopplad och surfa gratis – dygnet runt. Därför har alla våra rum och publika ytor gratis wifi. Surfa på!

Övriga tjänster

 • Gratis Wifi
 • Ekologisk frukost
 • Joggingrunda
 • Bussparkering
 • tv
 • Restaurang
 • Gym
 • Handikapprum
 • Helt tillgänglighetsanpassat hotell
 • Strykjärn och strykbräda
 • Mötesrum
 • Rökfritt
 • Bar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.