Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodö ,  Norge

Se alla hotell i Bodö, Norge
  • Frukostbuffé på Clarion Collection Hotel Grand Bodø i Norge
  • Överblick av buffé på Clarion Collection Hotel Grand Bodø i Norge
  • Detaljbild av grönsaker på buffén på Clarion Collection Hotel Grand Bodø i Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodö,  Norge

Välkommen till en lugn oas mitt i historiska Bodö. Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger centralt nära Bodös shoppinggata och hamn. Varje dag är frukost, fika och kvällsmat inkluderat i priset.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,9
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
739 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Hotell i gammal stil men ingen trevlig personal

den 14 augusti 2023, Ytterby, Sverige, Gunilla N

Hotell inrymt i en gammal byggnad, på ett trevligt sätt. Centralt belägen. Enklare middag ingår i priset som ett plus. Bemötandet från personalen var däremot inget plus. Inget direkt negativt men allm…

Hotell inrymt i en gammal byggnad, på ett trevligt sätt. Centralt belägen. Enklare middag ingår i priset som ett plus. Bemötandet från personalen var däremot inget plus. Inget direkt negativt men allmänt ointresserat. Som gäst var man inte sedd eller kände sig omhändertagen

Svar från ägaren

den 15 augusti 2023

Hei Gunilla N, tusen takk for en flott tilbakemelding! Det var trist å høre at vårt personale ikke opplevdes som oppmerksomme, det skal vi definitivt ta på alvor og jobbe med. Det er svært viktig for oss at våre gjester føler seg sett, og her har vi åpenbart ikke vært gode nok. Takk for at du gir oss tilbakemelding sånn at vi kan bli bedre. Uansett, jeg håper ser dere på besøk igjen, dere er varmt velkommen tilbake ved en senere anledning.

Läs mer
1

Skamligt!

den 21 juli 2023, Helsingborg, Sverige, VAndersson

Detta hotell har potential att vara ett riktigt bra hotell. Men tyvärr var det vår absolut största besvikelse under vår resa i Norden under sommaren 2023. Man stoltserar med att man använder Rituals-p…

Detta hotell har potential att vara ett riktigt bra hotell. Men tyvärr var det vår absolut största besvikelse under vår resa i Norden under sommaren 2023. Man stoltserar med att man använder Rituals-produkter, men det är något helt annat i behållarna i badrummet...så pinsamt och dåligt! Vi hittade en nagel i sängen och smulor och hårstrån, och där var dessutom hårstrån på ett av badlakanen. Detta är så dåligt så man undrar nästan ifall någon saboterat med flit, eller är verkligen hotellet och dess personal så dålig? Till kvällsmat serverades det Fiskgryta och Spenatsoppa. Ingen av dessa rätter går in på Topp 5000 listan hos barn, vilket visade sig tydligt när vi satt och åt. De flesta barnen åt mackor eller bara potatis och sallad. Personalen i matsalen var duktiga och uppmärksamma och fyllde på det som behövdes och dukade snabbt av när det behövdes. Frukosten var mycket bra och även här gjorde personalen i matsalen ett bra jobb. Personalen i receptionen är inte speciellt engagerad och stod hellre och tittade på skärmen än att hjälpa eller uppmärksamma sina gäster. Vid ett av tillfällena när jag passerade lobbyn så var där tre personal i lobbyn...ingen ens som tittade upp ur det dom höll på med.

Svar från ägaren

den 7 augusti 2023

Hei VAandersson. Jeg beklager så inderlig at vi ikke innfridde forventningene dere hadde til oss. Når jeg leser din tilbakemelding har jeg full forståelse for det intrykket du sitter igjen med. Rommene skal selvfølgelig være rene og fine, det er utrolig trist at det har sviktet hos oss her. Jeg er uansett glad for at personalet i matsalen gjorde et godt inntrykk. Jeg beklager igjen den opplevelsen dere har hatt, og lover å ta dine tilbakemeldinger på det største alvor.

Läs mer
5

Toppen vistelse!

den 19 juli 2023, Holmsund, Sverige, robertvonkavaara

Ett mycket trevligt hotell med väldigt tillmötesgående personal. Ett utmärkt boende för hela familjen, beläget mitt i fina Bodö. Stort plus att det ingick både kvällsmat och frukost. Rekommenderas var…

Ett mycket trevligt hotell med väldigt tillmötesgående personal. Ett utmärkt boende för hela familjen, beläget mitt i fina Bodö. Stort plus att det ingick både kvällsmat och frukost. Rekommenderas varmt!!
Läs mer
5

Vilken uppgradering 🤩

den 22 juni 2023, Sverige, Mayfair20

När vi närmade oss hotellet var gator avstängda på grund av vägarbete så det gick inte att komma fram. Vi fick parkera en bit i från och gå sista biten. Trötta och varma checkade vi in på hotellet. V…

När vi närmade oss hotellet var gator avstängda på grund av vägarbete så det gick inte att komma fram. Vi fick parkera en bit i från och gå sista biten. Trötta och varma checkade vi in på hotellet. Vi blev glatt överraskade när vi kom till rummet, som inte bara var ett rum utan sviten 🤩 Det är en uppgradering som heter duga. Badkar, dubbeldusch, en stor härlig säng och soffgrupp. Fantastiskt lyxigt. Kvällsmaten var hyfsad, inget märkvärdigt men vi blev mötta. Frukosten var helt ok.

Svar från ägaren

den 23 juni 2023

Hei Mayfair20, tusen takk for en flott tilbakenelding! Fint at du satte pris på et ekstra fint rom denne gangen, hyggelig å kunne oppgradere dere:. Jeg håper vi ser dere snart igjen, dere er varmt velkommen!

Läs mer
4

Mycket nöjd!

den 4 mars 2023, Skövde, Sverige, 884patrikm

Hotellet har bra läge i Bodö. Det är fint inrett. Bra standard på rummet och framförallt bra säng så man sov gott. mycket trevlig personal i incheckning/ bar vilket är välkomnande. Baren i receptionen…

Hotellet har bra läge i Bodö. Det är fint inrett. Bra standard på rummet och framförallt bra säng så man sov gott. mycket trevlig personal i incheckning/ bar vilket är välkomnande. Baren i receptionen är trevlig.

Svar från ägaren

den 20 april 2023

Tusen takk for en superhyggelig tilbakemelding, så flott at du trives hos oss. Vi håper du besøker oss snart igjen, du er varmt velkommen!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.