Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Reenskaug Hotel Drøbak ,  Norge

Reenskaug Hotel

Drøbak,  Norge

Välkommen till Reenskaug Hotel! Ett unikt hotell med rik historia och fantastiskt läge i Drøbaks centrum. Hos oss finns allt du behöver för en härlig vistelse, oavsett om du är här på semester eller på konferens.

Reenskaug Hotel 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
The Lobby

Hos oss finns det mycket historia i väggarna, i mer än 140 år har anställda och gäster kommit och gått. Gäster tas väl hand om av vår serveringspersonal och kockar. I "The Lobby" serverar vi frukost, lunch och à la carte. Vi kan också erbjuda en 3-rätters sällskapsmeny och vår nya läckra "Chambre Separee" kan reservas för upp till 10 personer.

Jacobinestuen

Vi dukar mer än gärna upp för både små och stora arrangemang. Är ni ett slutet sällskap kan vi erbjuda Jacobinestuen - en trevlig lokal med plats för upp till 90 personer. Dop, konfirmation, bröllop, födelsedagsfest, sommarfest eller julbord - lokalen passar för alla olika tillfällen. Vi är öppna för det mesta och bordssättningen är flexibel, du kan välja mellan långbord, småbord och runda bord.

Välkommen till oss!

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +47 64 98 92 00 eller via mail.reenskaug.hotel@festningshotellene.no.

Frukost

Kontakta hotellet for aktuella öppningstider under din vistelse.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.