Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Reenskaug Hotel Drøbak ,  Norge

Reenskaug Hotel

Drøbak,  Norge

Välkommen till Reenskaug Hotel! Ett unikt hotell med rik historia och fantastiskt läge i Drøbaks centrum. Hos oss finns allt du behöver för en härlig vistelse, oavsett om du är här på semester eller på konferens.

Reenskaug Hotel 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Reenskaug Hotel, mitt i hjärtat av idylliska Drøbak. Med närhet till Drøbak Gästhamn kan du ta din båt till oss, och Drøbak Golfklubb ligger 10 minuters bilfärd bort.

Hotellet har ett centralt läge och ligger endast ett stenkast från Oslofjorden. Reenskaug Hotel är ett populärt semesterställe sedan mer än 100 år tillbaka, och gäster med behov för mat, dryck och övernattning har funnit sig tillrätta här. Vi tar vara på traditionen och bevarar vår särprägel.

Välkommen in!

Idag har vi en ny lobby, restaurang, bar och det vi kallar vår sociala "hub", som representerar innovation och nytänkande. Hos oss står alltid dörren öppen om du behöver komma bort för några timmars arbete, ta en bit mat eller bara sätta dig ned och slappna av och låta dina tankar flyga iväg medan andra gäster trillar in med sina väskor.

Modern konferens

Våra möteslokaler och utrustning är som tur är inte 140 år gammalt. Vi har ljusa och trivsamma mötesrum med all nödvändig utrustning, inkluderat hybridlösningar - om någon behöver ringa in till mötet eller om det ska vara en extern presentation. Mötesrummen kan hyras efter önskemål och de passar för 1-40 personer. Här kommer kreativiteten att blomstra! I anslutning till mötesrummen finns tillgång till "Reenskaughaven", som man kan använda när vädret tillåter.

Välkommen till Reenskaug Hotel!

Kontakt

  • Storgata 32 1440 Drøbak , Norge

Hitta till hotellet

Buss och tåg

Med hjälp av reseplaneraren ruter.no kan du planera din resa till oss via kollektivtrafik.

Från Oslo Airport Gardermoen

Från Norges huvudflygplats till Drøbak tar det cirka 1 timme med bil. Du kan också ta Flytoget till Oslo S och sedan en buss till Drøbak från Oslos bussterminal.

Taxi

Vi rekommenderar Follo Taxi, telefon: +47 06485.

Om hotellet

Antal hotellrum

28 dubbelrum

Konferenslokaler

2

Avstånd till flygplatsen

Oslo Airport Gardermoen 64 km.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.