Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Victoria Florø Florö ,  Norge

Comfort Hotel® Victoria Florø

Florö,  Norge

Vi på Comfort Hotel® Victoria Florø tror på kontraster. Mitt bland kullar och berg, fjordar och fjäll, ligger ett hotell som gör det annorlunda. Stadens urbana och helt nyrenoverade hotell hittar du 5 minuter från flygplatsen, mitt i centrum.

Comfort Hotel® Victoria Florø 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Victoria Florø

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Ät middag i vår à la carte-restaurang Bolette! Restaurang Bolette har fått sitt namn från Bolette Helmers Olsen. Bolette är kvinnan som i slutet av 1800-talet la grunden för att driva hotell i Florø och som byggde det första hotellet på den plats där Victoria Hotell ligger idag.

Restaurang

Restaurang Bolettes motto är “easy - planet - enjoy”. Med dessa ord önskar vi att förmedla att Bolette ska vara en naturlig och social mötesplats för alla anledningar. Här ska det vara enkelt att komma förbi både för kaffe, cocktails eller middag. Vi fokuserar på hållbarhet och gör vad vi kan för att ta vara på både människa och natur. Men det viktigaste av allt, genom god mat och dryck, härlig musik och skön stämning ser vi till att våra gäster stortrivs hos oss.

Event

Ska du fira en födelsedag, ordna en pampig bröllopsmiddag eller fixa årets julbord eller firmafest? Kontakta oss på co.floro@strawberry.no för mer info om våra lokaler!

Frukost

Varje morgon dukar vi upp en läcker frukostbuffé, fullpropppad med ekologiska alternativ.

Lobbybar

På Comfort Hotel Florø finns också en liten lobbybar och lobbyshop i receptionen där du dygnet runt kan köpa forskjellig mat og drikke.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
+47 57 75 25 55 eller +47 90 91 93 48.

Frukost

Måndag - fredag: 06:30 - 10:00
Lördag: 07:00 - 10:30
Söndag: 07:00 - 11:00

Restaurang Bolette

Måndag - lördag: 17.00 - 21.30
Söndag: Stängt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.