Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Park Halden ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Park

Halden,  Norge

Välkommen till Clarion Collection Hotel Park! Ett trevligt hotell med gångavstånd till centrum. Hotellet erbjuder 64 rum och sviter, gratis parkering, gym, bastu och konferenslokaler. Fika och middag ingår i priset.

Clarion Collection® Hotel Park 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,4
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Park

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Collection Hotel Park, vårt första hotell i den charmiga småstaden som gränsar till Sverige. Här bor du i moderna hotellrum med gångavstånd till centrum, närhet till Högskolan i Østfold och inte minst den välkända Fredriksten fästning som tronar högt över staden. Vi har också gym, bastu, konferenslokaler och gratis parkering för våra gäster.
Vårt första hotell i Halden!

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera vårt första hotell i Halden. Clarion Collection Hotel Park är ett hotell med mycket historia bevarat i väggarna, och ett centralt läge utanför stadskärnan, med närhet till stadens sevärdheter, shopping och uteliv.

64 mysiga rum och sviter, gym och bastu

Känn dig som hemma i ett av våra 64 rum och sviter som är smakfullt inredda i mörkt trä. Flera av rummet har utsikt mot hotellets trädgård och bjuder på en varm atmosfär. Hotellets gym och bastu är helt gratis för våra gäster.

Evening Meal och Afternoon Sweets är alltid inkluderat

Vi på Clarion Collection Hotel Park vill göra det enkelt för dig, därför servar vi varje dag både varmrätt med sallad och soppa på kvällen och Afternoon Sweets på eftermiddagen. Som gäst ingår alltid detta när du bor hos oss. Läs mer och se serveringstider under Serviceutbud.

Konferenser, möten och event

Arrangera din nästa konferens hos oss. Vi har 5 mötesrum i olika storlekar, inklusive en konferenssal med plats för 150 personer i biosittning. Vi erbjuder även 4 mindre mötesrum som passar perfekt för styrelsemöten, workshops och andra sammankomster. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning för ditt arrangemang!

Handikappanpassade rum

Clarion Collection Hotel Park erbjuder naturligtvis handikappanpassade rum. För mer information, kontakta hotellet på telefon +47 69 21 15 00 eller e-post cc.park@strawberry.no

Kontakt

  • Marcus Thranes gate 30 1776 Halden , Norge

Hitta till hotellet

Buss

Busstation Park Hotel ligger direkt utanför hotellet.

Tåg

Halden Tågstation ligger 1,3 km från hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Halden Taxi. tel: +47 69213200

Om Clarion Collection Hotel Park

Antal rum

64 rum -  120 bäddar

Antal mötesrum

5 rum med plats upp till 150 personer 

Avstånd till närmaste flygplats

160 km till Oslo Lufthavn Gardermoen
ca 1 timme och 50 min med bil

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.