Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Clarion Collection Hotel Kongsberg ligger i Sølvparken mitt i centrala Kongsberg. Hotellet har relaxavdelning, en restaurang och en sky bar på översta våningen. Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat och serveras varje dag.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

I april 2022 öppnade Clarion Collection® Hotel Kongsberg med 121 rum i Sølvparken, mitt i Kongsbergs centrum. Här finns både bar samt en restaurang vid namn 1624, som har utgång till takterrassen. Här kan både lokala och långväga besökare njuta av en kväll med intim stämning och fantastisk utsikt. 

Kongsbergs naturliga samlingspunkt

Det nya hotellet är ett förstahandsval för gäster som bryr sig om kvalitet. Hotellrummen är luftiga och konferenslokalerna har all modern utrustning. På Clarion Collection® Hotel Kongsberg fokuserar vi på att ge våra gäster en behaglig upplevelse, där du inte saknar någonting.

En rejäl frukostbuffé, uppiggande fika och en lätt kvällsmat ingår alltid i priset. Om du önskar tillbringa hela dagen på hotellet så finns det utrymme för både lunch- och middagsservering i restaurangen. Dygnets övriga timmar kan du njuta i hälsocentret, där du kan slappna av med en rad olika behandlingar. Är du en aktiv person? Vårt gym hittar du på plan 10 - här kan du få en joggingtur med stans bästa utsikt.

Aktiviteter i närområdet

Kongsberg är en av Norges snabbast växande städer, och ligger bara en timmes biltur ifrån Oslo. Här kan du ta en djupdykning in i historien mellan 1000 år gamla byggnader på Lågdalsmuseet. Eller gå ännu djupare, långt in i fjället på jakt efter silver i Kongsbergs historiska silvergruvor. Staden har även mycket att erbjuda den som önskar moderna upplevelser, till exempel alpina skidbackar eller vackra naturupplevelser. 

Vi ser fram emot att få önska dig välkommen till Clarion Collection® Hotel Kongsberg!

Kontakt

  • Sildetomta 2 3612 Kongsberg , Norge

Hitta til hotellet

Tåg

Tåg till Kongsberg station.

Från Sandefjord flygplats, Torp

Flygbuss från Torp till Kongsberg station.

Från Oslo flygplats Gardermoen

Tåg till Kongsberg station.

Om Clarion Collection Hotel Kongsberg

Antall hotellrum

121 hotellrum

Antal konferenslokaler

3 st

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.