Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Se alla hotell i Kongsberg, Norge

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Clarion Collection Hotel Kongsberg ligger i Sølvparken mitt i centrala Kongsberg. Hotellet har relaxavdelning, en restaurang och en sky bar på översta våningen. Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat och serveras varje dag.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,1
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Clarion Collection® Hotel Kongsberg! Har du frågor om ditt besök? Undrar du något? Vi hoppas att du hittar svaret här.

Var kan jag parkera bilen?

Anländer du med bil? Hotellet ligger precis bredvid Sølvparken P-hus, som drivs av företaget APCOA. Parkeringsbiljett betalas enklast via APCOA:s egen app eller hemsida.

Har ni bagagerum?

Ja. Kommer du till Kongsberg tidigt på morgonen eller vill ta en utelunch innan du lämnar staden på utcheckningsdagen? Självklart kan vi ta hand om ditt bagage under tiden. Både väskor och påsar kan förvaras tryggt i vårt bagagerum. 

Saknar du något?

Glömde du något hemma på köksbänken eller i badrummet? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva: tandborste, tandkräm, rakhyvel, schampo, balsam, body lotion, skoputs och sykit. Behöver du något som vi inte har på laget? Då kan vi hjälpa dig att handla. 

Kan jag få en ännu bättre vistelse?

Vill du ha mer plats? En större säng eller bättre utsikt? Kontakta oss i receptionen för att uppgradera rummet. Om hotellet är fullbokat kan det bli svårt, men vi lovar att göra vårt bästa för att förgylla din tid hos oss.

Kan jag träna på hotellet?

Vårt gym ligger på tionde våningen och har härlig utsikt över staden. Som hotellgäst har du såklart fri tillgång till gymmet.  

Har ni wifi?

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har fritt trådlöst internet. Du behöver inget lösenord, enklare kan det nästan inte bli.  

Kontantfritt hotell

Clarion Collection® Hotel Kongsberg är ett kontantfritt hotell. För oss som jobbar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då risken för rån eller kriminell verksamhet blir påtagligt mindre. Dessutom ger det oss mer tid till våra gäster. För hotellgäster och besökare innebär det trygghet genom snabb och säker betalning. Vi tar emot alla de vanliga betal- och kreditkorten. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Frukost

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 08:00 - 11:00

1624 Restaurant & bar

Måndag - lördag: 17:00 - 22:00
Söndag: Stängt

Köket stänger 21:30

Gym

Måndag - söndag: 07.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.