Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst är det moderna hotellet med traditioner, mitt i Kristiansand. Pampig interiör från tiden då Ernst var stadens första hotell möter idag modern samtidskonst och ett levande kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,5
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Ernst

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Vårt fokus på lokala råvaror och ekologiska alternativ märks både till frukost, lunch och middag. Välkommen till vår restaurang och bar. 

Frukost

För vissa utgör hotellfrukosten en höjdpunkt, medan andra vill ha det avklarat så snabbt som möjligt. Hos oss går det lika bra i båda fallen. Vi erbjuder en härlig frukostbuffé med ett stort utbud av kalla och varma rätter, bland annat nybakat bröd från det traditionella Dampbageriet som ligger mittemot hotellet. Vill du lyxa till det lite extra kan vi även servera frukosten på rummet.  

Club Clarion

Njut av ett glas vin eller en klassisk cocktail i vår bar - Club Clarion. Här står musik och en skön atmosfär i fokus och alla lördagar från kl. 22.00 finns en dj på plats.

Palmoljefri mat

Clarion Hotel Ernst är ett palmoljefritt hotell, vilket betyder att vi har uteslutit alla användning av palmolja i livsmedel. Palmolja är en av de mest osunda vegetabiliska oljorna som finns, och produktionen leder till skövling av regnskog vilket i sin tur hotar klimatet och djurvärlden. Clarion Hotel Norden är den första hotellkedjan i Europa att helt utesluta livsmedel med palmolja. 

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
+47 38 12 86 00 eller via cl.ernst@strawberry.no

 

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag, söndag och helgdagar: 07.30 - 11.00

Lunch

Lunch kan bokas för grupper minst en dag i förväg. Lunchtid är mellan 11:00 - 14:30. Vi serverar buffé eller dagens rätt med dessert. Under sommarsäsongen har vi ingen lunch fram till 15 augusti.

Lobbybaren

Måndag - lördag: 17:00 - 00:00
Söndag: Stängt

Köket stänger kl. 22:00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.