Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Se alla hotell i Kristiansand, Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst är det moderna hotellet med traditioner, mitt i Kristiansand. Pampig interiör från tiden då Ernst var stadens första hotell möter idag modern samtidskonst och ett levande kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,8
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Ernst

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till oss på Clarion Hotel Ernst! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

I närheten av hotellet finns det ett flertal parkeringshus som kan nyttjas av våra gäster. Vi har också ett begränsat antal parkeringsplatser inomhus. Dessa går bra att förhandsboka och priset är 290 NOK/dygn.

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Wifi är tillgängligt på hela hotellet. Du loggar in på nätverket med en kod som du hämtar i receptionen. Är du medlem kan du logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du inte med dig dator eller smartphone? Då finns det ett antal iMacs på hotellet, fria att utnyttja.

Clarion loves a VIP-treatment

Kanske vill du överraska någon med frukt, vin och choklad? Blommor på rummet? Möjligheterna är många. Kontakta oss så ordnar vi så det står framme vid er ankomst.

Uppgradera din vistelse

Önskar du mer utrymme eller extra komfort? Uppgradera till en större rumstyp! Ta en titt på våra rumstyper här och missa inte heller våra allra lyxigaste sviter.

Saknar du något?

I receptionen säljer vi toalettartiklar och annat smått och gott. Dessutom kan du köpa våra populära Clarion-kuddar och ta med hotellkänslan hem.

Vad händer på hotellet och i Kristiansand?

Ta en titt i kalendern för mer information om vad som händer på hotellet och i Kristiansand under din vistelse. Och tveka inte att fråga oss - vi delar gärna med oss av våra bästa tips.

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Ernst är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15:00
Utcheckning senast kl. 11:00

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
+47 38 12 86 00 eller via 

 

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag, söndag och helgdagar: 07.30 - 11.00

Lunch

Lunch kan bokas för grupper minst en dag i förväg. Lunchtid är mellan 11:00 - 14:30. Vi serverar buffé eller dagens rätt med dessert. Under sommarsäsongen har vi ingen lunch fram till 15 augusti.

Middag

Serveras i Lobbybaren
Måndag - lördag: 17:00 - 22:00
Söndag: Stängt

Lobbybaren

Måndag - lördag: 17:00 - 00:00
Söndag: Stängt

Köket stänger kl. 22:00

Gym & Relax

Måndag - söndag: 06:00 - 23:00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.