Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Se alla hotell i Kristiansand, Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst är det moderna hotellet med traditioner, mitt i Kristiansand. Pampig interiör från tiden då Ernst var stadens första hotell möter idag modern samtidskonst och ett levande kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,5
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Ernst

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
935 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Fantastisk vistelse

den 6 augusti 2022, Mölndal, Sverige, 650ulrikah

Blev uppgraderade till en juniorsvit vid ankomst. Rummet var härligt, högt till tak, stora fönster och rymligt med en sittgrupp och säng. Personalen var välkomnande och väldigt trevliga. Frukosten var…

Blev uppgraderade till en juniorsvit vid ankomst. Rummet var härligt, högt till tak, stora fönster och rymligt med en sittgrupp och säng. Personalen var välkomnande och väldigt trevliga. Frukosten var en av de bästa vi fått på länge. Hotellet ligger centralt och det var enkelt att promenera till centrum, affärer och restauranger.

Svar från ägaren

den 10 augusti 2022

Hei 640ulrikah! Tusen takk for tilbakemeldingen- vi setter stor pris på det! veldig hyggelig. ønsker deg velkommen tilbake til oss!

Läs mer
3

Centralt beläget hotell med bra frukost

den 22 juli 2019, , Jan L

Något små rum. Bilparkering finns men det är en bit bort. Frukosten är mycket bra. Städningen helt ok. Baren är dock så där. Mycket begränsat utbud. 10 min promenad till restaurangerna nere vid hamnen…

Något små rum. Bilparkering finns men det är en bit bort. Frukosten är mycket bra. Städningen helt ok. Baren är dock så där. Mycket begränsat utbud. 10 min promenad till restaurangerna nere vid hamnen.

Svar från ägaren

den 1 augusti 2019

Hei Jan Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Veldgi hyggelig dere setter pris på vår frokost, dette er viktig måltid i løpet av dagen. Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Läs mer
4

Gott!

den 10 juli 2018, Landvetter, Sverige, 650evah

God trerätters middag på kvällen! Skön säng och stor kudde. Rituals dusch och hud produkter i badrummet, lyx! Välstädat o rent på hela hotellet! Riklig frukost med allt o mer än man behöver! Trevlig p…

God trerätters middag på kvällen! Skön säng och stor kudde. Rituals dusch och hud produkter i badrummet, lyx! Välstädat o rent på hela hotellet! Riklig frukost med allt o mer än man behöver! Trevlig personal!
Läs mer
4

Mycket trevligt

den 29 april 2018, , FridaS248

Otroligt god mat, trevlig personal och mysiga rum. Fick dock rum mot innergården som var lite tråkigt. Saknade en bänk för resväskan. Var där på konferens, och de lokalerna var trevliga. Bra läge med…

Otroligt god mat, trevlig personal och mysiga rum. Fick dock rum mot innergården som var lite tråkigt. Saknade en bänk för resväskan. Var där på konferens, och de lokalerna var trevliga. Bra läge med nära till allt i stan.

Svar från ägaren

den 13 juni 2018

Hei Frida S! Takk for din tilbakemelding! Vi setter urolig pris på det. Velkommen tilbake!

Läs mer
4

Konferens Scand-LAS 2018

den 29 april 2018, Mölnlycke, Sverige, mariehP3316OT

Jättefint hotell med service-minded personal och bra konferensarrangemang. Fantastisk mat och bästa frukostbuffén jag ätit. Saknades garderob på rummet och gymmet kunde vara mer välutrustat och var fö…

Jättefint hotell med service-minded personal och bra konferensarrangemang. Fantastisk mat och bästa frukostbuffén jag ätit. Saknades garderob på rummet och gymmet kunde vara mer välutrustat och var för varmt.

Svar från ägaren

den 13 juni 2018

Hei Marie H! Tusen takk for din hyggelige anmeldelse. Utrolig hyggelig at du hadde et godt opphold hos oss! Hjertelig velkommen igjen!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.