Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa har utnämnts till Norges främsta sparesort vid flera tillfällen! Här finns ski in/ski out och du hittar oss mindre än 2 timmar från Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,1
av 10
Betyg för Norefjell Ski & Spa

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Snöra på dig vandringskängorna och utforska fjället, eller ta på badkläderna och hoppa i vattnet. 

Fjällvandring

Norefjell Ski & Spa är omgivet av vacker natur med stigar som passar både motionären och den mer vana fjällvandraren. Det finns markerade spår i området och frågar du i receptionen så har vi även spårkartor. Det är bara att välja om du vill gå långt eller kort och ge dig av!

Bad och lek

Vi har en egen liten sjö nedanför hotellets stugby som passar utmärkt för bad, lekar eller en kanottur på vattnet. Här finns även möjlighet att spela beachvolleyboll. 

Inomhusaktiviteter

Inne i lobbyn finns en 16 meter hög klättervägg för den som vill ha en rejäl utmaning. För barnen har vi en Bouldervägg, och under skollov har vi en egen barnzon i kurs- och konferensavdelningen där vi ordnar många olika aktiviteter. 

Norefjell Golfbana

Norefjell Golfklubb är en fullserviceanläggning som är öppen för alla. Banan ligger vackert vid Noresund, mellan Norefjell och Krøderfjorden, och karaktäriseras av en oformell atmosfär, frisk fjälluft och stillhet. Här finns en 18 håls skogsbana, ett övningsområde med driving range och putting green samt klubbhus. Banan erbjuder 1 dagsgreenfee  som är perfekt för kortare semestrar eller weekendbesök. Om du betalar för 18 hål kan du spela så mycket du vill den dagen. 

Närområdet 

En kort biltur från Norefjell finns flera historiska och kulturella sevärdheter, väl värda ett besök. Villa Fridheim från 1892 är ett av landers bäst bevarade hus i Schweizerstil. Villan ligger som ett slott med sitt 30 meter höga torn, precis vid Krøderfjorden. 1980 blev villan restaurerad och är idag ett äventyrsmuseum.

Krøderbanan

Under sommaren kan du åka med på Krøderbanan i ett veterantåg med ånglokomotiv och gamla teakvagnar som trafikerar den 26 kilometer långa museijärnbanan mellan Vikersund och Krøderen. Temadagar och andra event arrangeras under hela sommarsäsongen. 

Kontakt och information

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 

E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.