Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa har utnämnts till Norges främsta sparesort vid flera tillfällen! Här finns ski in/ski out och du hittar oss mindre än 2 timmar från Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,1
av 10
Betyg för Norefjell Ski & Spa

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Norefjell är ett av Norges eldoradon för vinteraktiviteter på högfjället, bara 1,5 timme från Oslo. Här finns många aktiviteter för stora som små, på skidor eller till fots. 

Ditt val

Det bästa med att besöka Norefjell på vintern är att du själv kan bestämma precis vad du vill göra. Kanske blir det en sväng i slalombackarna eller en tur på längdskidor. Såväl sommar som vinter är fjällenkring hotellet  också fantastiska att uppleva till fots. Du kan också välja att tillbringa tiden inomhus eller utomhus i en varm jacuzzi.  

Norefjell Skisenter

Du kan spänna på dig skidorna direkt utanför dörren och bege dig ut i spår och backar. Norefejll Skisenter har totalt 30 nerfarter med varierande svårighetsgrader och 14 liftar. I terrängparken finns hopp och rails för såväl nybörjare som proffs. I vår skiduthyrning kan du hyra alpinutrustning, köpa skidkläder och beställa skidskola.

Längdskidor och vandringsturer 

På Norefjell finns ett stort nät med längdspår där varje spår är färgkodat med en egen färg på kartan. Totalt finns här sammanlagt över 200 kilometer spår. En av våra favoritrundor är den till Høgevarde där du hela tiden befinner dig på högfjället med en läcker utsikt. På Høgevarde har Norges Turistförening en stuga som är öppen de flesta helgerna och röda dagar i norska kalendern. Fråga oss gärna om du vill ha fler tips för din fjälltur!

Kontakt och information

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar. 

E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.