Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Se alla hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa har utnämnts till Norges främsta sparesort vid flera tillfällen! Här finns ski in/ski out och du hittar oss mindre än 2 timmar från Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,1
av 10
Betyg för Norefjell Ski & Spa

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Här hittar du svaret på några vanliga frågor. Hittar du inte svaret på just din fråga är du givetvis hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Parkering

Vi har 405 parkeringsplatser i vårt parkeringshus under hotellet. Här parkerar du som gäst gratis. Det finns även möjlighet att köra fram till huvudentrén för på- och avstigning samt för att enklare kunna lasta och bära av bagage. 

Kontantfritt hotell

Norefjell Ski & Spa är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Wifi

Överallt på hotellet finns tillgång till trådlös kostnadsfri internetuppkoppling.

Frukost

Vi serverar en god och hälsosam frukost varje morgon. Här kan du välja mellan ett stort utbud med bröd, pålägg, varmrätter, yoghurt, frukt och grönt, juice och kaffe. 

Bagagerum

Vårt bagagerum ligger på fjärde våningen alldeles intill receptionen. Prata med våra receptionister om du vill använda rummet. 

Sen utcheckning

Om ni vill behålla rummet lite längre går det utmärkt mot en extra avgift. Du får gärna fortsätta använda våra faciliteter även efter utcheckning. 

Skidbutik och vallabod

Under vintersäsongen kan du förvara dina skidor i vår skidbutik och använda vår vallabod. Dessa finns på första våningen och nyckeln till vallaboden finns att låna i receptionen. 

Lust att lyxa till det?

Att bo på hotell ska vara lite mer än det man vanligtvis har hemma. Här ska du få njuta av en känsla av lyx och kanske unna dig något extra. Blommor på rummet? Överraska med en flaska bubbel, frukt och choklad? Möjligheterna är många och vi hjälper dig gärna. Kontakta hotellet innan ditt besök. 

Lägenheter med självhushåll

I vår stugby nedanför hotellet kan du hyra en egen lägenhet. Vi har lägenheter på 35 kvm (fyra sängplatser) och 70 kvm (tre sovrum, ett med dubbelsäng och två med våningssängar). Här bor ni som på en äkta norsk hyttetur med fullt utrustat kök, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. De två sistnämda gäller endast de största lägenheterna. Kontakta hotellet för mer information och bokning. 

Kvarglömda kläder

Kvarglömda kläder (ej underkläder) sparas i tre månader. Har du glömt något, kontakta hotellet. 

Strykjärn och strykbräda

Strykjärn och strykbräda finns på alla rum. 

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 16.00
Utcheckning senast kl 11.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.