Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Se alla hotell i Oslo flygplats, Norge

Clarion Hotel® Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel® Oslo Airport är ett av Norges största konferenshotell, endast åtta minuter från Oslos flygplats Gardermoen. Med passion för service och 45 flexibla möteslokaler är ditt evenemang i trygga händer här.

Clarion Hotel® Oslo Airport 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Oslo Airport

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till oss på Clarion Hotel® Oslo Airport! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

Hotellet har en utomhusparkering med ett begränsat antal platser för 150 NOK per dygn. Vi har tre platser för elbilar intill The Qube. Om parkeringsplatsen är full rekommenderar vi Dalen parkering. Du betalar direkt i Easy Park-appen.

Shuttlebuss

Shuttlebuss S44 går tur och retur Oslo flygplats Gardermoen minst två gånger i timmen och stannar precis utanför hotellets ingång. För priser och busstider ta kontakt med receptionen. Biljetter köpes i VY-appen eller på bussen och kostar 80 NOK per person enkelväg.

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan eller efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna ytor har gratis trådlöst internet. Koppla upp dig på Clarion-connect och du är klar för att surfa obegränsat!

Uppgradera din vistelse

Vill du ha lite mer utrymme eller kanske en balkong? Uppgradera till en annan rumstyp! Här ser du vilka rumstyper vi erbjuder. Vill du ha något alldeles extra har vi även lyxiga sviter. Kontakta oss för mer information.

Något extra vid ankomst?

Blommor på rummet? Vill du överraska med frukt, vin eller choklad? Möjligheterna är många - kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel® Oslo Airport är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +47 63 94 94 94 eller via 

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 11.00

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 06.30 - 10.30

Vi öppnar vår restaurang kl. 05.00 för de som ska resa tidigt. Om du reser tidigt kan du gärna förhandsbeställa frukost att ta med; Catch & Grab.

The Social Bar & Bistro

Måndag - söndag: 17.30 - 22.30

Bar

Måndag - lördag: 17.00 - 01.30

Gym och relax

Måndag - Söndag 10.30-22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.