Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norge

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel Runway ligger precis vid Gardermoen. Ett unikt konferenshotell, både för dig som ska ut och resa eller för konferensgäster.

Comfort Hotel® Runway 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Runway

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Bra mat i snygga lokaler - Comfort Hotel Runways restaurang är i sig värd ett besök. Här serverar våra kockar läcker mat med inspiration från alla världens hörn. Bli inte förvånad om det är något nytt på menyn nästa gång du kommer, vi hittar ständigt på nya oemotståndliga rätter. 

Frukostbuffé

Alla gäster som övernattar på Comfort Hotel Runway kan njuta av en god hotellfrukost i restaurangen. Varje morgon dukas en läcker buffé med allt du kan önska fram. Här finns en mängd pålägg, ägg, korvar, flingor och musli, frukt och yoghurt. Vi satsar i så stor utsträckning på schyssta och goda produkter, därför är så många av våra råvaror ekologiska. 

Konferens – vi fixar maten

Är du här på konferens? Grattis! Varje dag serveras varma och kalla rätter från världens alla hörn, som får vem som helst att slicka sig om munnen. 

Restaurang med smaker från alla världens hörn

På menyn hittar du goda pizzor från vår pizzaugn, ett urval av säsongsinspirerade rätter och självklart en riktigt god hamburgare. All mat och dryck beställer du i Barception.

Barception

Efter en god måltid kan det vara trevligt med ett glas eller två. I vår Barception kan du köpa ett glas vin eller kanske en drink om du önskar det. Här finns såklart också ett urval av alkohiolfria alternativ. Du kan även köpa en sallad, youghurt, mackor, frukt, snacks med mera.

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 – 09.30
Lördag - söndag: 06.00 – 10.30

Lunch

Comfort Deli lobbyshop är öppen dygnet runt. 

Bar

Måndag: 11.00 - 02.30
Tisdag: 11.00 - 02.30
Onsdag: 11.00 - 02.30
Torsdag: 11.00 - 02.30
Fredag: 11.00 - 02.30
Lördag: 11.00 - 02.30
Söndag: 11.00 - 02.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.