Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Clarion Hotel The Hub har Oslos bästa läge och är granne med både Oslo S och Jernbanetorget. Njut av utsikten från restaurang Norda och bar Calmeyers Hage på 13:e våningen eller känn den urbana stämningen på Hub Bar på våning 1.

Clarion Hotel® The Hub 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Clarion Hotel® The Hub

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Med bästa läge mitt i Oslo centrum och närmsta granne till Norges största knutpunkt, Oslo Centralstation, är Clarion Hotel The Hub perfekt som utgångspunkt för att upptäcka Oslo. Hotellet är ett spektakulärt hotell som ger dig spännande matupplevelser med lokal förankring. Med direkt närhet till stadens bästa barer, konserter och restauranger kommer du att göra mer än att sova.

Mitt i hjärtat av Oslo

Clarion Hotel The Hub ligger mitt i hjärtat av Oslo med spårvagn, tunnelbana, tåg, flygtåg och stadens puls rakt utanför hotelldörren. Från hotellet är det bara 2 minuters promenad till Oslo Centralstation. Hundratusentals människor passerar genom grannskapet varje dag och det blir ett nöje att slå upp dörrarna och bjuda in. 

Konferenser och möten på Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub är Oslos ledande affärshotell och det självklara valet som arena för alla typer av kongresser, konferenser, möten, konserter och andra kulturarrangemang. Våra konferensfaciliteter erbjuder dig unika och flexibla lösningar för att skapa en interaktiv arena för dina möten, i toppmoderna lokaler. Kongress- och konferensanläggningen på hotellet är state-of-the-art med nya och innovativa lösningar för teknik inom ljud, ljus och bild.

Clarion Hotel The Hub erbjuder 23 flexibla mötesrum med kapacitet på upp till 2000 personer (stående), som inkluderar 10 styrelserum och ett VIP-rum på 80 kvadratmeter. Behöver du en modern lokal för din utställning eller produktlansering? Vi har ett flexibelt tak-till-golvfönster som kan öppnas för att lyfta in stora objekt, som till exempel en bil. Ska du arrangera en liten workshop, ett möte eller kanske rent av drömbröllopet? Vi ordnar det! Läs mer om våra konferens- och arrangemangmöjligheter här.

810 hotellrum utöver det vanliga

På Clarion Hotel The Hub finns hela 810 moderna rum med innovativa lösningar för teknik och det senaste inom high-tech. Detta inkluderar även tre säkerhetsvåningar som kan stängas av för andra gäster. Flera rum har en fantastisk panoramautsikt över Oslo och en privat balkong eller terrass som utsikten kan avnjutas ifrån. Unna dig själv ett besök utöver det vanliga med extra lyx i våra unika och eleganta sviter på 46 - 50 kvadratmeter. Vi har också rum som är anpassade för rullstolsbundna, hörselskadade och synskadade. Kontakta oss för våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Känn smaken av Oslo på Calmeyers Hage, Hub Bar eller Norda

Starta dagen med en dubbel cappuccino på Hub Bar, som du hittar på gatuplan och avsluta dagen med en drink på 13:e våningen. Ta hissen upp till restaurang Norda och Calmeyers Hage för att njuta av god mat och dricka medan du blickar ut över Operan, Bjørvika och Oslofjorden. På soliga dagar kan du sväva över Oslo när fönsterna är öppna från golv till tak.

Norda bjuder på spännande nordiska smaker i samspel med kryddor och mattraditioner från jordens alla hörn. Maten är lagad med ekologiska, lokala råvaror. Detta kallar vi för nordic fusion.

Gym, relax och pool

Vi önskar dig välkommen till vårt moderna och fräscha gym, relax och pool, som du hittar i hotellets källare. Öppet mellan kl 08:00 - 18:00 varje dag. Endast vuxna 06:00 - 08:00 samt 18:00 - 22:00 alla dagar.

200 kvadratmeter stor åker på taket

På toppen av Clarion Hotel The Hub förbereds det nu för en stor takåker som kommer erbjuda gästerna närodlade råvaror och gröna upplevelser. Med GrowHub testar vi ett helt nytt sätt att odla mat i staden på som är både hållbart och ekonomiskt. Gäster och locals som besöker Clarion Hotel The Hub får smaka på Oslo genom sund, äkta och smakrik mat. 

Grönt fokus på Clarion Hotel The Hub

Det finns ingen affärsverksamhet på en död planet och Clarion Hotel The Hub ska utmärka sig som en förespråkare för hållbarhet och miljöbesparing. Clarion Hotel The Hub ska vara en miljöriktig och inspirerande arena för både Oslobor, turister och konferensgäster. Precis som alla hotell i Strawberry är Clarion The Hub certifierad med miljöstandarden ISO-14001. 

Arkitektur, interiör och design

Hos oss ska våra gäster uppleva en “love affair” mellan tidiga klassiker, balanserad design och framtidens banbrytande designidéer. Lund+Slaatto Arkitekter är arkitekterna som står bakom utformningen av hotellet. Anemone Wille Våge är inredningsdesigner för restauranger och allmänna utrymmen. Björkén Architects har utformat hotell- och mötesrummen på Clarion Hotel The Hub, där de fokuserat på att skapa rum som utstrålar värme, intimitet, elegans och liv.

Kontakt

  • Biskop Gunnerusgt. 3 0155 Oslo , Norge

Restaurang Norda

Missa för allt i världen inte maten, drycken och utsikten på Restaurang Norda!

Boka bord och läs mer här.

Hitta till hotellet

Från Gardermoen flygplats

Flygtåg till Oslo S

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi, telefon: +47 023 23

Om hotellet

Arkitekt

Lund+Slaatto Arkitekter

Antal rum

810 st rum

Antal mötesrum

23 mötesrum

Fasiliteter

2 barer, 1 restaurang, GrowHub, bibliotek, pool, gym och relaxavdelning.

Avstånd till flygplats

50 km, Oslo Lufthavn Gardermoen

Avstånd till Oslo S

100 meter 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.