Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Clarion Hotel The Hub har Oslos bästa läge och är granne med både Oslo S och Jernbanetorget. Njut av utsikten från restaurang Norda och bar Calmeyers Hage på 13:e våningen eller känn den urbana stämningen på Hub Bar på våning 1.

Clarion Hotel® The Hub 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Clarion Hotel® The Hub

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

    På toppen av Clarion Hotel The Hub finns det en 200 kvadratmeter stor takåker, där vi odlar råvaror som vi serverar till våra gäster och ger dem en grön upplevelse.

    Med GrowHub testar vi ett helt nytt sätt att odla råvaror i stadsmiljö, som är både snäll för miljön och ekonomisk. Med det hoppas vi att fler vill göra detsamma i framtiden - för framtidens tak måste vara gröna. Odlingen kommer att vara präglat av urbant arbete kombinerat av traditionella, lokala råvaror. På så vis kan hotellgäster och Oslobor  serveras smaken av Oslo genom hälsosam, autentisk och god mat som är snäll för miljön.

    Kort om GrowHub

    • 200 kvadratmeter åker på Clarion Hotel The Hubs tak

    • Förvaltas av stadsbonden Andreas Capjon från Losæter Gård i samarbete med Ureist och Bokashi Norge

    • Kommer att producera ca 10 000 gröna råvaror per år till hotellets restauranger och gäster

    • Gödslas med med komposterat matavfall från hotellets restaurang och vattnas med regnvatten

    Få upp till 25% rabatt!

    Nej tack!

    Försök igen

    Få upp till 25% rabatt!
    Tack för att du anmälde dig!

    Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

    3.2.13.011 26
    Bokningskod

    Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

    Spara

    Bokningskod måste anges

    Välj rum

    rum Ta bort rum

    Lägg till rum
    Bokningskod

    Din bokningskod har lagts till.

    Please note

    Your session will be ended

    Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.