Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unika Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation, i stans hetaste område. Det betyder tre minuter till flygtåget och en minut till shopping och nöjen på Karl Johan. Välkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Grand Central

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Om du gillar ett modernt designhotell med historia har du kommit rätt. Comfort Hotel Grand Central ligger i den äldsta delen av Oslos centralstation, Østbanehallen.

Unika mixen av dåtid och nutid

Våra snygga hotellrum och lounger är en historia i sig. Comfort Hotel Grand Centrals moderna och rockchica inredning av arkitekterna Lars Helling och Ajas Mellbye och konstskapelser av Ariel McMillion skapar en häftig kontrast mot stationshuset från 1854-talet. Vissa av våra hotellrum är inspirerade av kompakta studiolägenheter i Williamsburg i NY, andra är k-märkta och har sina alldeles egna historier att berätta. "Industriell shabby chic", kallar hotellets inredningsdesigner Lars Helling stilen. Vi tycker den äger. 

1854

Men, tillbaka till då och 1854. Slut ögonen och föreställ dig det sjudande folklivet på tågstationen i mitten av 1800-talet: tåg som tuffar ut från stationen, människor som tar tårögda farväl av sina nära och kära, barn som skrattande och leende hänger ut genom tågfönstren i spänd förväntan och ekot av högtalarrösten som aviserar nästa avgång. Öppna ögonen voilà - välkommen till nutiden.

2012

Trots att hotellet är byggt 2012 känns de historiska vingslagen fortfarande i byggnaden. Norges första järnvägsspår började i Østbanehallen och gick till Eidsvoll. På samma plats finns restaurang Bella Bambina där köksmästaren Ole Johnny Eikfjord styr och ställer. Missa inte ett besök på restaurangen när du bor hos oss på Comfort Hotel Grand Central.

Bo i kungens egen svit

Visste du förresten att du kan checka in i det som en gång var norska kungens väntrum på centralen? Denna svit har vi skapat i nära samarbete med Riksantikvariet. Kungarummet utgjorde också scenen när artisten Alexandra Joner spelade in en av sina musikvideor. Detta är ett av de mest populära rummen, men vi har också andra läckra sviter. Vi kan garantera att du hittar ett favoritrum.

De står bakom inredningen 

Arkitekter - Lars Helling og Ajas Mellby 
Konst - Ariel McMillion / Cecilie & Giles


 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.