Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan öppnade i mars 2016, mitt i Oslo. Med restaurang, bar, snygga rum och en lobby med bra häng kan du se fram emot en ny stjärna på Oslos hotellhimmel. 

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Karl Johan

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
1006 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Mysigt och trendigt

den 19 mars 2024, Ekerö, Sverige, JonnaBarbra

Hemtrevlig känsla redan vid vid entrén som ligger på en innegård med mysiga sittgrupper och matbord. Receptionen ger ett coolt intryck och hotellet har lyckats kombinera coolhet med mysfaktor på ett r…

Hemtrevlig känsla redan vid vid entrén som ligger på en innegård med mysiga sittgrupper och matbord. Receptionen ger ett coolt intryck och hotellet har lyckats kombinera coolhet med mysfaktor på ett riktig bra sätt. Jag bodde på översta våningen i ett litet, men väldisponerat rum. För att komma till plan 6 behöver man välja rätt hiss. Det fick jag ingen info om, utan kom på det själv när jag åkte fel. En av hissarna går dock från plan 6 rakt ner till frukostbuffén, så det är smidigt. Saknade krokar att hänga jackan på, men hittade galgar att hänga på i badrummet. Även rummet hade en ombonad känsla. Dusch/Hårschampoo kombinerat finns och fungerade faktiskt riktigt bra. Fantastiskt god frukost med lagom mycket valmöjlighet. Det går att äta middag på hotellet, men det provar jag inte. Hotellet ligger mycket centralt, på kort gångavstånd till både tåg- och bussterminal. Den enda nersidan jag ser är att det var snårigt att hitta bästa nödutgång. Inte helt självklart, trots att utrymningskarta finns i rummet. Här kan jag tänka mig att bo igen.
Läs mer
3

Bra centralt hotell

den 13 januari 2024, Stockholm, Sverige, fitzbenedict

Ett hotell med ett väldigt bra läge nära centralstationen. Det finns en fin innergård, men tyvärr många trappor inuti byggnaden (upp till mitt rum till exempel), så hotellet passar inte dem som har sv…

Ett hotell med ett väldigt bra läge nära centralstationen. Det finns en fin innergård, men tyvärr många trappor inuti byggnaden (upp till mitt rum till exempel), så hotellet passar inte dem som har svårt att gå. Rummet var ganska bra: på grund av en bjälke kunde jag inte gå till den högra sängen konstigt nog. Persiennen fungerade dåligt dessutom så det blev inte mycket dagsljus. Badrummet var dock bra. Ett plus för frukosten: som de skriver har de ett begränsat utbud, men goda rätter och det stämmer. Mycket bra för denna kategori! Trevlig personal.
Läs mer
2

Bra läge men lite väl "annorlunda" - mer fancy hostel än hotell

den 28 augusti 2023, , 243christian

Bokade ett "dubbelrum superior" för en affärsresa. Hotellet säger stolt att de gör saker annorlunda, och det kan man skriva under på: både garderob och galgar saknas, i ställer erbjuds några krokar…

Bokade ett "dubbelrum superior" för en affärsresa. Hotellet säger stolt att de gör saker annorlunda, och det kan man skriva under på: både garderob och galgar saknas, i ställer erbjuds några krokar på väggen. Inredningen är primärt skapad av ståltråd och spraylackad metall - stolen kanske ser tuff ut, men är väldigt opraktiskt att sitta på. Rumsbeskrivningen utlovar 20-30 m2 - ett löfte de lyckas nå upp till, om man räknar med badrummet, vilket tar upp ca 30% av rummets yta. Helt i onödan visar det sig, eftersom det i princip är tomt och ger en klaustrofobisk känsla. Vitkalkat golv och väggar utan matta eller dekoration, en toalettstol, ett handfat med en vattenkran som lossnar när man använder den, en dusch med handdukshållaren placerad under sig - så att det inte går att duscha utan att handduken blir dyngsur. Frukostbuffén var ok, men matsalen trång och välpackad - stressad personal försöker hålla efter. Eftersom det inte finns någon avlastningsyta för disk, t.ex brickställ, lämnar alla gäster disk på borden vilket ökar känsla av kaos. Rodins bar och bistro - som håller till på innergården har trevlig personal och för Oslo prisvärd barmat. Tråkigt bara att baslinjen från deras musik fick fönsterrutorna till innergården och den annars bekväma sängen att skaka sent. Personalen i receptionen var trevligt, men kunde bara bekräfta att det här är standarden som erbjuds. Hade jag varit en ungdom på festresa hade hade det här varit ett fantastiskt hostel - men som medelålders gubbe vill jag ha de fyrstjärniga bekväma rum som jag betalat för.
Läs mer
3

Rum i Kit

den 16 juli 2023, Borås, Sverige, marieno23

Mycket bra personal och trevligt med baren i innegården. Inredningen i rummet sitter inte alltid fast, till exempel sänglampan. Frukosten har dåligt med varierat alternativ till personer med special…

Mycket bra personal och trevligt med baren i innegården. Inredningen i rummet sitter inte alltid fast, till exempel sänglampan. Frukosten har dåligt med varierat alternativ till personer med specialkost. Vi önskade tyst rum och fick ett rum intill ett brummandeventilationssystem.
Läs mer
2

Hotellet ligger ca 500 meter från stationen!

den 27 mars 2023, Uddevalla, Sverige, missepissen

Lång tid vid incheck 1 person vid disken, sen kom det 1 till efter 20 min. ingen enhetlig klädsel på personalen han grå tröja och hon hade en grå midjetröja. Rummet där fungera inte duschen så fick…

Lång tid vid incheck 1 person vid disken, sen kom det 1 till efter 20 min. ingen enhetlig klädsel på personalen han grå tröja och hon hade en grå midjetröja. Rummet där fungera inte duschen så fick byta rum, rum 2 var högst upp, men hur tänker man när man sätter ett fönster inne på toa som är lika lågt som toastolen, fanns ju ingen gardin att dra för och lampkopan till golvlampan låg på golvet.. Dåligt det måste ju städerskan sett om hon hade städat...riktigt dåligt Frukosten var inte mkt att välja på bara ljust bröd och 5 sorters pålägg.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.