Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norge

Med supercentralt läge mitt i Oslo och dörr i dörr med Oslo S ger nya Comfort Hotel Xpress Central Station dig ett helt nytt hotellalternativ. Tänk smart och effektivt och det man behöver, utan onödigt tjafs. Hela Oslo väntar utanför dörren.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Xpress Central Station

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Comfort Hotel Xpress Central Station ligger mitt i Oslos puls. 50 meter från Jernbanetorget väntar ett nytänkande, smart och effektivt hotell. Här får du det du behöver; ett fräscht rum, en skön säng och wifi när och var du vill. Sedan väntar hela Oslo utanför dörren. 

Jodå, hotell öppnar hela tiden. Men inget som detta. 

På Comfort Hotel Xpress sammanstrålar italienska businessmen med finska backpackers och japanska globetrotters i lobbyn. Vad de har gemensamt? Alla vill uppleva allt som Oslo har att erbjuda.

Lobby

Låga axlar är vårt ledord här. Här har vi skippat "herr" och "fru". Vi tycker förnamn funkar bäst. Spana in lobbyshoppen för snacks, frukost, dryck, enklare maträtter och bra-att-ha-produkter. Dygnet runt-öppen för att göra det så enkelt som möjligt för dig. 

Upptäck Oslo 

När du bor mitt i Oslo har du nära till allt. Huvudgatan Karl Johan ligger bokstavligt talat precis runt hörnet. Kom förbi receptionen och berätta vad du är ute efter dig så tipsar vi om Oslos pärlor. 

Restaurang

Ett ord: Många. Och du har tur! Vi har många hungriga medarbetare som kan Oslo som sin egen bakficka och som gärna guidar dig till sina favoritrestauranger, i alla prisklasser och för alla smaklökar. Så oavsett om du är sugen på en hamburgare, fine dining eller lyxiga snacks kommer Oslo att leverera. 

No fuzz

Detta är ett hotell med smarta lösningar för dig som inte vill lägga pengar på onödvändiga saker. Det betyder att du inte kan få tjänster som room service eller minibar på rummet. Däremot hittar du mycket snacks, mat och dryck till rimliga priser i vår Barception, som har öppet dygnet runt. Vi gör också vårt yttersta för att påverka miljön så lite som möjligt och det kommer du märka när du bor här. Vi har tagit bort hotellrestaurangen, och byter inte ut handdukar eller sängkläder varje dag.

Roliga och kompakta rum

Vi har 196 smarta hotellrum, som är kompakta med läckra färger och moderna möbler. Du får alltid ett rent och fräscht rum när du kommer till oss, men för att kunna vara ett ännu rimligare hotellalternativ i Oslo så städas inte rummen varje dag. Om du bor under en längre period, städar vi ditt rum vart fjärde dag. Vi kommer gärna och fixar i ordning lite tidigare, men då mot en liten avgift. Kom förbi så berättar vi mer om varför och hur!

Känn dig varmt välkommen till Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo – det perfekta valet för moderna och prismedvetna resenärer! 

Kontakt

  • Fred Olsens gate 11 0152 Oslo , Norge

Hitta till hotellet

Tunnelbana buss och trikk (spårvagn)

Oslo S/Jernbanetorget 

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Flytoget (expresståg) till Oslo S

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi. Ring +47 023 23 eller ladda ner appen Taxifix, genom att skicka ordet taxifix till +47 023 23

Om Comfort Hotel XpressCentral Station

Antal hotellrum

196 rum

Avstånd flygplats

Oslo flygplats, Gardermoen: 52 km,
ca 35 min

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Jernbanetorget: 30 m
Tunnelbana Jernbanetorget: 50 m

Från Oslo S avgår flygtåg till Gardermoen var 10:e minut. 

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.