Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norge

Med supercentralt läge mitt i Oslo och dörr i dörr med Oslo S ger nya Comfort Hotel Xpress Central Station dig ett helt nytt hotellalternativ. Tänk smart och effektivt och det man behöver, utan onödigt tjafs. Hela Oslo väntar utanför dörren.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Xpress Central Station

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Comfort Hotel Xpress Central Station. Här kommer lite smart info för dig som är sugen på att bo hos oss.

Xpress-frukost

Hos Comfort Hotel Xpress Central Station är det ingen vanlig servering av hotellfrukost. Istället säljer vi olika varianter av frukostpåsar i lobbyn. Vill du äta frukosten ute tipsar vi dig gärna om mysiga ställen där du kan få en riktigt god start på dagen, fråga oss i lobbyn.

Smart incheckning

Checka in via din mobiltelefon, på webben eller använd någon av incheckningsterminalerna på hotellet när du anländer. Du kan även använda telefonen som din rumsnyckel, om du vill testa något annat än den traditionella nyckeln.

Städning och byte av handdukar

Vi tänker på din plånbok och på miljön. Under din vistelse städas rummen var fjärde dag och då byter vi också handdukarna. Skulle du vilja ha en extra städning fixar vi det mot en kostnad på 100 NOK per tillfälle och behöver ni nya handdukar så fixar personalen i lobbyn det för 30 NOK per set.

Parkering

Parkering finns mot kostnad i ett närliggande parkeringshus. 

Gratis wifi

Du surfar gratis på hela Comfort Hotel Xpress Central Station.

Lobbyshop

I vår lobbyshop kan du köpa snacks och enklare rätter. Vi säljer allt från frukost och dryck till sallader och snacks och massvis med bra-att-ha-produkter när man är på resande fot. 

Sen utcheckning/tidig incheckning

Blev det en sen lördagskväll? Inga problem! Hos oss får du behålla rummet fram till 18.00 varje söndag, utan kostnad. Men glöm inte att säga till i receptionen så vi vet. Sen kan du chilla på och sova lite längre, det bjuder vi på! Vill du checka in tidigare eller checka ut senare andra dagar finns det möjlighet, men då mot en mindre avgift.

In- och utcheckning

Incheckning från kl 15.00. 
Utcheckning senast kl 12.00.
Lazy Sunday – Utcheckning på söndagar kl 18.00.

Barception

Måndag - Söndag: 24/7

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.