Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Välkommen till Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi är hotellet för dig som vill ha ett billigt men bra hotell mitt i Oslos bästa kvarter vid Youngstorget. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,7
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Xpress-frukost

Alla är vi olika. Vissa gillar ägg, bacon, pannkakor och bakverk serverade på silverfat medan andra nöjer sig med en coffee-to-go. Hos Xpress har vi därför valt att skippa frukostbuffén. I vår deli har vi istället ett utvalt sortiment av panini, yoghurt, smoothies, juice, nybryggt rättvisemärkt kaffe och annat som passar perfekt till frukosten. Köp det du är mest sugen på och ge dig direkt ut och utforska Oslo eller slå dig ner i vår lobbylounge för att äta, umgås och surfa. Välkommen till en Xpress-frukost!

Lobbyshop

I lobbyn hittar du vår Lobbyshop och Barception. Här säljer vi allt från kycklingwraps och nötter till cocktails och öl. Sen till första morgonmötet? Få med dig en nybryggd kaffe och croissant to-go. Vi har också frukostpåsar och diverse snacks och annan mat som passar perfekt till frukosten.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Laundromat

Du kan tvätta dina kläder själv i vår laundromat på undervåningen, mot en extra kostnad.

I Barception kan du köpa poletter för att kunna använda laundromaten.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till kl. 18.00 på söndagar, utan extra kostnader. Kom ihåg att ge besked till receptionen att du önskar att checka ut sent!

Gym

Är du angelägen om att gottgöra för gårdagens synder? Vårt gym är öppet för alla. Ta en springtur på löpbandet eller använd våra fria vikter.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Rooftop

Stans bästa utsikt? Det tycker i alla fall vi. Utekontor får plötsligt en helt ny innebörd!

Måndag - söndag: 06.00 - 23.00

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Self service station

Alla hatar köer. Checkar du in själv slipper du vänta. Du kan checka in via sms eller online innan du kommer till hotellet, på iPad i lobbyn eller i Barception som är bemannat 24/7. The future is here to stay!

Wifi

WiFi to the people! Gratis wifi finns på hela hotellet. Välj bara nätverket «ComfortHotel», du behöver inget lösenord. Lätt som en plätt! The way we like it.

Övriga tjänster

 • Gratis Wifi
 • Grab'n'go
 • Joggingrunda
 • Hiss
 • Gästtvätt
 • Utomhusparkering
 • Platt-tv
 • Kopieringsmaskin
 • Djur tillåtna
 • Solterass
 • Gym
 • Handikapprum
 • Ismaskin
 • Strykjärn och strykbräda
 • Rökfritt
 • Bar
 • Café

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.