Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Son Spa Son ,  Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa är ett av Norges största spahotell, bara 40 min från svenska gränsen. Beläget vid havet och med gångavstånd till Sons centrum. Upplev den goda atmosfären präglad av maritim historia, på konferens, med kärleken eller med vänner.

Son Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Inomhus, utomhus, på vatten eller på land – i Son är möjligheterna många. 

Kurs- och konferensaktivieter

Vill du arrangera en kurs eller konferens hos oss hjälper vi gärna till med planering och förslag på aktiviteter. Att bryta av mötesdagen med frisk luft och nya utmaningar gör underverk för både motivation och energi. Inne på hotellet kan vi anordna aktiviteter inne i vårt spa eller i vår matstudio. Utomhus är det bara fantasin som sätter gränserna. Båt, kajak, fiske? Vad känner ni för? Låt oss som kan området planera med er för att uppnå bästa möjliga resultat. 

Staden Son

Son ligger en knapp timme söder om Oslo och är en gammal stad, som omnämns för första gången redan på 1300-talet. Under 1500 - 1800-talet var Son, med sitt centrala läge längs Oslofjorden, en viktig hamn. Här hittar man också fjordens naturligt djupaste hamn. Byn präglades av små, tätt belägna trähus och trånga och charmiga gränder. Under 1900-talet blev Son känt som en konstnärsstad, något som fortfarande märks av i mängden ateljéer och gallerier. Sons småbåtshamn är idag en av Norges mest populära och här finns fortfarande möjlighet att se gamla välbevarade träskutor och byggnader med mycket historia. 

Vandringsleder

Från Son kan du vandra i kuperad terräng längs med kusten, förbi en rad stränder och mot Moss, där kuststigen fortsätter söderut. Det här är ett uppskattat och enkelt sätt att uppleva naturen. Fråga oss gärna om de bästa promenadsträckorna. 

Kontakta oss

Kontakta oss vid frågor samt för mer information på telefon
+47-64 98 48 00 eller via 
son.booking@strawberry.no

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.