Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Son Spa Son ,  Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa är ett av Norges största spahotell, bara 40 min från svenska gränsen. Beläget vid havet och med gångavstånd till Sons centrum. Upplev den goda atmosfären präglad av maritim historia, på konferens, med kärleken eller med vänner.

Son Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,0
av 10
Betyg för Son Spa

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

På Son Spa serverar vi mat som samspelar med våra kärnvärden -  fräscht, sunt och en härlig upplevelse.

Frukost

Varje morgon serverar vi en sund och läcker frukostbuffé i restaurangen Rbar Dock & Dine. Här tror och hoppas vi att du kommer att hitta just det du är sugen på där och då. Vi har ett stort utbud av varma rätter, färskt bröd och färska bakverk, kex, knäckebröd, en mängd olika ostar och pålägg, färskt frukt och fräscha grönsaker samt ett stort urval av juice, kaffe och te. Självklart är många av produkterna ekologiska. 

Lunch

Lunchen serveras också i den öppna och ljusa restaurangen. Om du är här som kurs- eller konferensgäst dukar vi upp de förbeställda luncherna här. Vi har komponerat rätterna så att de är sunda och näringsrika så att du får ny energi till resten av dagen. Vi lagar gärna mat som passar alla, oavsett allergier eller önskemål. Kontakta oss för mer information. 

AfterSon Tea

Vi tycker att alla förtjänar en speciell stund på eftermiddagen då och då. Hos oss kan ni sjunka ner i våra mjuka soffor, njuta av värmen från den öppna spisen och utsikten över fjorden och samtidigt bli serverad en äkta afternoon tea, precis som britterna hade serverat det.

Middag

Måndag-lördag erbjuder vi vår à la carte-meny i Rbar Dock & Dine. Även vid middagen följer vi tanken om att maten ska vara sund och god och att råvarorna ska vara närpoducerade. Vi utnyttjar det faktum att vårt hotell är beläget vid havet och har därför ett stort utbud av fisk på menyn. Menyerna anpassas och uppdateras efter säsong och de råvaror som är allra bäst då. 

Rstudio

Rstudio är vår matstudio, där du i samverkan med en av våra kockar lagar mat och sedan avnjuter det du tillagat. Matstudion passar både för konferensgäster och för privatpersoner. Helt enkelt för alla som är sugna på en rolig utmaning! Ni kan välja mellan flera olika menyer med olika teman, ingredienser och svårighetsgrad.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 07.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Lunch

Alla dagar: 12.00 - 14.00

Varma och kalla smårätter

Alla dagar: 14.00 - 18.00

Middag

Mådag - torsdag: 14.00 - 22.00
Fredag - lördag:  18.00 - 22.30
Söndag: 16.00 -19.00

Lobbybar

Mådag - torsdag: 16.00 - 01.30
Fredag - lördag:  16.00 - 02.00
Söndag: Stängt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kontakt och bokning

Kontakta oss vid frågor samt för att boka behandling eller bord på telefon
+47-64 98 48 00 eller via 
son.booking@strawberry.no

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.