Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge Stavanger ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge

Stavanger,  Norge

Välkommen till Clarion Collection Hotel Skagen Brygge, en hotellpärla i centrala Stavanger. Här bor du precis vid kajen, med en idyllisk utsikt över hamnen. Fika och kvällsmat är inkluderat i priset varje dag.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,1
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Att bo på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge är som att bo mitt i Stavangers marina historia, med vacker utsikt över vattnet. Välkommen till ett stilfullt hotell som vunnit pris för sin arkitektur och som blivit en symbol för det moderna Stavanger.

Vågen i Stavanger är stängd för genomfartstrafik mellan 16 maj och 1 september. Omväg via Fiskepiren.

Vid kajen i Stavanger centrum

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge är beläget precis vid kajkanten i centrala Stavanger. Här njuter du av en idyllisk utsikt över hamnen och det närliggande Gamla Stavanger, Nord-Europas bäst bevarade trähusområde. Runt hörnet har du mysiga bilfria city med dess utbud av butiker, restauranger och caféer. Dessutom har du Stavangers största attraktioner på behagligt avstånd, som Preikestolen, Lysefjorden och vakttornet Valberget. Se alla våra hotell i Stavanger här.

Fika och evening meal ingår

Varje dag kan du äta en god och generös frukost på hotellet, självklart ingår den i rumspriset. När du bor hos oss ingår dessutom fika på eftermiddagen och evening meal på kvällen. Du kan läsa mer om maten och serveringstiderna under Serviceutbud.

Hotellgym och motion 

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. Träna i vårt nyrenoverade hotellgym. Du kan också träna kostnadsfritt på gymmet Elixia som ligger endast fem minuter från hotellet. Här erbjuds både styrketräning och gruppträning. 

Hotellets historia

Området som Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger i har en lång och spännande historia, präglad av Stavangers många år som nav för landets sillfiske. Efter att företag som Statoil etablerat sina huvudkontor här har staden dessutom blivit Norges oljehuvudstad. Clarion Collection Hotel Skagen Brygge uppfördes 1988 och har spelat en avgörande roll för det moderna Stavanger. Vår prisbelönta byggnad, med vakttornet Valberget i bakgrunden, syns ofta på turistbilder som marknadsför staden. 

Golf i Stavanger

Sugen på att spela golf under ditt besök? I Stavanger finns en levande golfkultur. Sola Golfklubb ligger 15 kilometer från hotellet och har en 18-hålsbana, en 9-hålsbana och ett träningscenter.

Kontakt

  • Skagenkaien 28-30 4004 Stavanger , Norge

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Stavanger station.

Från Stavanger flygplats, Sola

Flygbuss till Stavanger station.

Taxi

Vi rekommenderar Rogaland Taxi,
telefon +47 51 90 90 00.

Om Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Antal rum

116 st - 124 bäddar

Avstånd flygplats

Stavanger flygplats, Sola: 15 km,
ca 20 min med bil.

Avstånd lokaltrafik

Stavanger tågstation: 500 m

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.