Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norge

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norge

Clarion Hotel Stavanger är ett personligt hotell med stadens kultur- och nöjesliv inom nära räckhåll. Hotellet har en fantastisk utsikt över fjorden och är rätt ställe för dig som vill ha ett hotell utöver det vanliga.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,8
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Stavanger

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Hotel® Stavanger ligger mitt i den pulserande och levande staden Stavanger. Här har du nära till mängder av upplevelser, och stadens puls känner du av även inne på hotellet, med dess trevliga barer och restauranger. 

Läge

Clarion Hotel® Stavanger ligger mitt i centrum, med gångavstånd till butiker, restauranger och museum. Här finns många spännande gator du aldrig kommer tröttna på att uppleva, som Sjøhusrekken, gågatorna i gamla Stavanger och ”Fargegata”. Kulinariska höjdpunkter och kvaliteten på både råvaror och restauranger i staden prisas av nationella gastronomer och i Michelinguiden. Njut av fisk, skaldjur, lamm, grönsaker och frukt från lokala producenter på restauranger i världsklass. Kulturhuvudstaden, Stavanger, har över 30 årliga festivaler – bland annat Nordens största matfestival som får över 200 000 gäster i slutet av juli. Vacker vandring hittar du också här, som Preikestolen og Kjerag i vackra Lysefjorden.

Tid och sömn – den nya lyxen

Hotellet har 249 rum, en stor konferensavdelning och en personlig och social atmosfär. Här kan du låta hjärtat vila i en söng som tar sömn på allvar. Och när du är redo för nya upplevelser är det bara att välja – de väntar rätt utanför dörren, i vår restaurang eller i vår skybar.

The Social Bar & Bistro

I hotellets restaurang, The Social Bar & Bistro, serveras det klassisks bistrorätter med moderna influenser. Oavsett om du är ute efter lite snacks eller en större middag har vi det du letar efter. På våning 14 hittar du Espier, stadens nya utkikspunkt. Från skybaren har du en fantastisk panoramablick över Stavanger, kom upp och njut av den samtidigt som du sippar på en god drink. 

Träning

A run with a view! Högt upp i hotellet, på våning 14, har du ett fullt utrustat gym, här kan du ta en löptur innan frukost tillsammans med den vackra soluppgången. Vi rekommenderar självklart även löpturer ute bland Stavangers gator och parker.

Välkommen til Clarion Hotel® Stavanger – den levande mötesplatsen i Stavanger!

Kontakt

  • Arne Rettedals gate 14 4008 Stavanger , Norge

Hitta till hotellet

Från Stavanger Flygplats, Sola

Säg till i förväg så stannar flygbussen utanför hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Randaberg Taxi.

Om Clarion Hotel Stavanger

Antal hotellrum

249 st - 498 bäddar

Antal konferenslokaler

10 st - plats för totalt 950 deltagare

Avstånd flygplatser

Stavanger flygplats, Sola: 15 km

Avstånd lokaltrafik

Buss- och tågterminalen i Stavanger:
200 m
Hamnen Vågen: 150 m

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.