Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norge

Se alla hotell i Stavanger, Norge

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norge

Clarion Hotel® Stavanger är ett personligt hotell med stadens kultur- och nöjesliv inom nära räckhåll. Hotellet har en fantastisk utsikt över fjorden och är rätt ställe för dig som vill ha ett hotell utöver det vanliga.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Stavanger

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Är du sugen på att uppleva ännu mer när du är i Stavanger? Ta del av våra bästa tips från våra lokala samarbetspartners. 

Vad händer i Stavanger?

Clarion Hotel Stavanger ligger mitt i stan och du har allt du kan behöva precis utanför dörren. Ta del av vår vackra natur och besök områden som Preikestolen och Flor & Fjære, som är kända för sin skönhet. Vår personal tipsar gärna om det som är bäst i Stavanger just nu. 

Flybussen

Flybussen är det enklaste och billigaste alternativet när du ska ta dig från flygplatsen till Stavanger centrum. Det är också det mest miljövänliga alternativet. Bussen går direkt från Sola Lufthavn och stannar precis utanför hotellet om du säger till chauffören. Köper du tur- och returbiljett på en gång blir det ännu billigare.

Kongeparken

Kongeparkens upplevelsepark ligger 22 minuter från hotellet med bil. Här kan du göra din egen choklad i Freia Sjokoladefabrikk, köra Norges längsta bobbana på 1000 m, njuta på bondgården eller prova på brandmansyrket på Barnas Brannstasjon. Kongeparken har öppet varje dag från kl. 10.00 till 18.00.

Stavanger Konserthus

Stavanger Konserthus öppnade i september 2012 och har flera stora arrangemang varje år. Vi har flera spännande erbjudanden i samarbete med Stavanger Konserthus. Följ oss på Facebook för uppdateringar.

Region Stavanger

Region Stavanger finns många bra tips om vad som händer i stan, bästa restaurangerna, förslag på utflykter och mycket mer.

Shopping

I centrala Stavanger finns flera butiker och köpcentrum. Du hittar stora kedjor som Mango och H&M, men också små, lokala smultronställen som Sjokoladepiken som säljer handgjorda praliner. Vi hjälper dig gärna hitta rätt!

SF Bio Stavanger

Se de senaste filmerna på SF Kino Stavanger.

Rogaland Teater

Föreställningar för stora och små. Se programmet här.

Folken

Studentföreningen i Stavanger erbjuder flera konserter och teaterföreställningar. Se hela Folkens program här.

Vänligen observera att våra tips kommer från våra samarbetspartners och att öppettider, priser och dylikt kan variera eller ej längre vara aktuella.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.