Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Square Stavanger ,  Norge

Se alla hotell i Stavanger, Norge

Comfort Hotel® Square

Stavanger,  Norge

Mitt i Stavanger ligger Comfort Hotel Square, med sen utcheckning på söndagar och stadens mest spektakulära takterass.

Comfort Hotel® Square 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Square

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

3,5
1626 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
1

Skithotell (Dritthotel)

den 30 maj 2022, , andersbG6729EB

Värdelöst hotell. - Elen är helt idiotiskt kopplat. När man stänger av huvudbelysningen i taket så kan du inte ha på läslamporna. Hur faaaan skall du göra när du skall läsa? - Dusch: Skvätter över hel…

Värdelöst hotell. - Elen är helt idiotiskt kopplat. När man stänger av huvudbelysningen i taket så kan du inte ha på läslamporna. Hur faaaan skall du göra när du skall läsa? - Dusch: Skvätter över hela golvet. Blött överallt. - Smutsigt: Dammråttor längs väggarna. - Superior room utan vattenkokare eller kaffe! Hur tänkte de här? - Delad madrass i dubbelsäng. Kasst! Och då är jag ändå Platinumkund och får inget bättre. Antagligen kan man låta hotellen vara i vilket skick som helst i Stavanger, det blir utsålt ändå. Värdelöst!!!
Läs mer
4

Snyggt och trivsamt!

den 27 februari 2020, , W7274NQdavida

Snyggt, bekvämt och modernt. Trevlig personal och god frukost. Saknar lite fler krokar att hänga saker i badrummet och gymmet var lite väl sparsmakat. Hade inte skadat att få få dit en ställning för b…

Snyggt, bekvämt och modernt. Trevlig personal och god frukost. Saknar lite fler krokar att hänga saker i badrummet och gymmet var lite väl sparsmakat. Hade inte skadat att få få dit en ställning för bänkpress och lite större hantlar.
Läs mer
4

Trevlig budget hotell

den 10 september 2018, Stockholm, Sverige, yjohan831844

Hotellet ligger jättebra med nära till allt som till exempel färjan till Tau och predikstolen,det tar det bara några minuter att nå från hotellet. Gångavstånd till restauranger och dyl.Frukosten var…

Hotellet ligger jättebra med nära till allt som till exempel färjan till Tau och predikstolen,det tar det bara några minuter att nå från hotellet. Gångavstånd till restauranger och dyl.Frukosten var riktigt bra med det mesta man önskar sig .Receptionen och utrymmet runt den kunde fräschas upp men sängarna på rummen var sköna.
Läs mer
4

Mysigt, rent och fräscht

den 28 augusti 2018, Lund, 524harmonyi

Mitt största minus var att där inte fanns kaffe på rummet. Istället fick man gå ner till receptionen och köpa en liten kopp för 25 nok. Jag har inget emot att behöva gå ner till receptionen för kaffe,…

Mitt största minus var att där inte fanns kaffe på rummet. Istället fick man gå ner till receptionen och köpa en liten kopp för 25 nok. Jag har inget emot att behöva gå ner till receptionen för kaffe, men att behöva betala extra för det tyckte jag var tråkigt. Jag reagerade också på tvålpumparna på rummet, de var väldigt svåra att få ut något från och man fick trycka väldigt hårt för att faktiskt få ut tvål. De tunna glasdörrarna till toaletten var inte heller någon favorit. Men sängarna var sköna, trevlig personal, fin frukost, bra med sen utcheckning och rent och fräscht.
Läs mer
4

Lugnt trevligt hotell med utmärkt läge mitt i centrala Stavanger

den 2 november 2017, Jarfalla, Sverige, 318julianas

Fint lugnt hotell, trevlig personal, god frukost.Vi hade lite för mycket ventilation ("drag") på vårt rum och det gick inte att ändra på det. Fantastiskt läge mitt i centrum, nära till ALL! Skulle ku…

Fint lugnt hotell, trevlig personal, god frukost.Vi hade lite för mycket ventilation ("drag") på vårt rum och det gick inte att ändra på det. Fantastiskt läge mitt i centrum, nära till ALL! Skulle kunna tänka mig att stanna där igen om jag skulle besöka staden.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.