Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® The Edge Tromsö ,  Norge

Se alla hotell i Tromsö, Norge

Clarion Hotel® The Edge

Tromsö,  Norge

Välkommen till Clarion Hotel The Edge! Med Skybar och mötesplatsen Living Room är hotellet Tromsös nya samlingspunkt med unika konferensmöjligheter - en ny kulturarena i Nordens Paris.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,9
av 10
Betyg för Clarion Hotel® The Edge

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till oss på Clarion Hotel The Edge! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

För dig som kommer med bil rekommenderar vi Fjellparkeringen som ligger ca 300 meter från hotellet. Kontakta hotellet för mer information om parkering och priser.

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Gym och träning

Sugen på att träna? Det finns många möjligheter till träning, både inomhus och utomhus i direkt närhet till hotellet. Våra gäster kan träna kostnadsfritt på gymmet Feel 24, som ligger nära hotellet. Välkommen att kontakta receptionen för mer information. 

Tvättservice

Önskar du att du kunde resa med mindre bagage? Inga problem - vi har tvättservice på hotellet! Lämna din tvätt i receptionen innan kl. 08.30 så får du den åter samma dag. 

Värdeförvaring

De flesta av våra hotellrum är utrustade med värdeskåp, där du kan lämna dina värdesaker i tryggt förvar när du bor hos oss. Det finns också värdeskåp i receptionen.

Kopiering

Behöver du kopiera? Vi hjälper dig i konferensreceptionen!

Uppgradera ditt besök

Firar du något särskilt eller vill du bara ha en vistelse utöver det vanliga? Förbeställ något gott från vår VIP-meny.

Sen utcheckning 

Vill du behålla rummet lite längre? Vi erbjuder sen utcheckning mot en kostnad om det finns rum lediga. Det går även att boka tidigare incheckning.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva; tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, balsam, hudlotion, skoputs och sykit. Saknar du något vi inte har på lager? Vi hjälper dig med inköpet om du vill.

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel The Edge är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +47 77 66 84 00 eller via cl.theedge@strawberry.no eller chatta med oss på edgechat.no

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Frukost

Måndag - fredag: 07.00 - 10.00
Lördag - söndag: 07.30 - 11.00

The Social Bar & Bistro

Måndag - Söndag: 16.00 - 22.00

Bordsbokning kan göras här.

Öppettider Bar

Skybar

Torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag ​​- Lördag: 17.00 - 01.00

Living Room Bar

Måndag - Lördag: 12.00 - 00.00
Söndag: 15:00 - 00.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.