Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsö ,  Norge

Se alla hotell i Tromsö, Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsö,  Norge

Med centralt läge mitt i Tromsö ger Comfort Hotel Xpress Tromsø dig ett helt nytt hotellalternativ. Tänk smart, effektivt och det du behöver. Vi kan Tromsö och tipsar om de bästa resturangerna, museérna och upplevelserna.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,4
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Comfort Hotel Xpress Tromsø. Här kommer lite smart info för dig som är sugen på att bo hos oss.

Xpress-frukost

Alla är vi olika. Vissa vill ha sin frukost på sängen och andra i en påse som take away. Oavsett vilket så kan du köpa fräsch och god frukostmat i vår lobbyshop. Köp det du är mest sugen på och ge dig direkt ut och utforska Tromsø eller slå dig ner i vår lobbylounge för att äta, umgås och surfa.

Parkering

Kommer du med bil rekommenderar vi att du parkerar mot kostnad i ett närliggande parkeringshus. Kontakta hotellet för mer information. 

Smart incheckning

Checka in via din mobiltelefon, på webben eller använda någon av incheckningsterminalerna på hotellet när du anländer. Du kan även använda telefonen som din rumsnyckel såvida du inte föredrar den traditionella nyckeln.

Städning och byte av handdukar

Vi tänker på din plånbok och på miljön. Under din vistelse städas rummen var fjärde dag och då byter vi också handdukarna. Skulle du vilja ha en extra städning fixar vi det mot en kostnad på 100 NOK per tillfälle och behöver ni nya handdukar så fixar personalen i lobbyn det för 30 NOK per set.

Gratis wifi

Du surfar gratis på hela Comfort Hotel Xpress Tromsø.

Lobbyshop

I vår lobbyshop kan du köpa snacks och enklare rätter. Vi säljer allt från frukost och dryck till sallader och snacks och bra-att-ha-produkter när man är på resande fot. 

Sen utcheckning/tidig incheckning

Blev det en sen lördagskväll? Inga problem! Hos oss har du möjlighet till att behålla rummet fram till 18.00 varje söndag, utan kostnad. Men glöm inte att säga till i receptionen så vi vet.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Xpress Tromsø är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

In- och utcheckning

Incheckning från kl 15.00. 
Utcheckning senast kl 12.00.
Lazy Sunday – Utcheckning på söndagar kl 18.00.

Lobbyshop

Måndag: dygnet runt
Tisdag: dygnet runt
Onsdag: dygnet runt
Torsdag: dygnet runt
Fredag: dygnet runt
Lördag: dygnet runt 
Söndag: dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.