Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsö ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsö,  Norge

Med centralt läge mitt i Tromsö ger Comfort Hotel Xpress Tromsø dig ett helt nytt hotellalternativ. Tänk smart, effektivt och det du behöver. Vi kan Tromsö och tipsar om de bästa resturangerna, museérna och upplevelserna.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,1
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Xpress-frukost

Alla är olika. Några gillar ägg, bacon och hela paketet, medan andra nöjer sig med en coffee-to-go. Vi har därför valt att skippa frukostbuffén. I Barception har vi tagit fram ett härligt urval av frukostalternativ och nymalet Fairtrade-kaffe. Köp det du är sugen på och ta med det upp till rummet, ut på Tromsös gator, eller slå dig ner i vår lobby för att äta, hänga och surfa.

 

Parkering

Kommer du med bil rekommenderar vi att du parkerar mot kostnad i ett närliggande parkeringshus.

Lobbyshop & Barception

I lobbyn hittar du vår Lobbyshop och Barception. Här säljer vi allt från mackor och nötter till cocktails och öl från bryggeriet runt hörnet. Musiken står alltid på i bakgrunden, och vi har en stor tv för alla stora events som pågår runt om i världen. Sofforna och stolarna står klara för dig - slappna av eller ta med dig mötet hit!

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Self service station

Alla hatar att köa. Checka in dig själv på våra smarta check-in automater, eller i vår Barception som är bemannat 24/7. The future is here to stay!

Wifi

WiFi to the people! Gratis trådlöst internet finns tillgängligt överallt på hotellet. Välj bara nätverket "Comfort Hotel". Du behöver inget lösenord. Enkelt och bra. The way we like it.

Övriga tjänster

  • Platt-tv
  • tv
  • Bar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.