Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Se alla hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim är ett modernt hotell centralt i Midtbyen. Vi kan Trondheim och guidar dig till de bästa restaurangerna, muséerna och upplevelserna. Hotellet har 194 rum och tre små mötesrum, utöver gym och bar.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,0
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Trondheim

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
1194 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Trivsamt hotell med bra läge.

den 19 juli 2023, , carinae637

Hotellet har ett bra läge till tåg/hurtigrutterminal. På ena gaveln är det gågata med sittplatser. I övrigt lugn trafik. Alla Comfort Hotel har lika inredning så den är inte så mycket att säga om mer…

Hotellet har ett bra läge till tåg/hurtigrutterminal. På ena gaveln är det gågata med sittplatser. I övrigt lugn trafik. Alla Comfort Hotel har lika inredning så den är inte så mycket att säga om mer än att jag tycker den är så tråkig. Standarden är bra. Ett stort plus är en fantastiskt fin frukost. Personalen är trevlig och boendet prisvärt.
Läs mer
3

Enkelt utan mycket komfort.

den 13 juli 2023, , evarS1678US

Mycket enkelt, trångt utan något extra. Ingen vattenkokare för te eller kaffe, ingen hårtork, eller skohorn. Mycket sterilt. Smal dubbelsäng vilket gav oss dålig sömn. Parkering i p-hus en bit bort,…

Mycket enkelt, trångt utan något extra. Ingen vattenkokare för te eller kaffe, ingen hårtork, eller skohorn. Mycket sterilt. Smal dubbelsäng vilket gav oss dålig sömn. Parkering i p-hus en bit bort, pris 220 nok. Frukost ganska ok.
Läs mer
5

Familjärt och trevligt hotell i centrala Trondheim

den 1 december 2019, Alingsås, Sverige, pernillaanderss0n

Familjärt och mysigt bemötande redan i lobbyn och det genomsyrade hela hotellet. Trevlig personal, bra rum och god frukost med allt en behöver för att få en bra start på dagen. Läget är toppen, mitt i…

Familjärt och mysigt bemötande redan i lobbyn och det genomsyrade hela hotellet. Trevlig personal, bra rum och god frukost med allt en behöver för att få en bra start på dagen. Läget är toppen, mitt i centrala Trondheim.
Läs mer
4

MrMickemic

den 19 november 2019, , Mikael B

Städade rummet fast man hängt stör ej , detta skedde på två rum. Rummen bör renoveras ligger heltäckningsmattor och skjutdörr in till toaletten som är i glas. Läget är bra mycket centralt och nära ti…

Städade rummet fast man hängt stör ej , detta skedde på två rum. Rummen bör renoveras ligger heltäckningsmattor och skjutdörr in till toaletten som är i glas. Läget är bra mycket centralt och nära till parkeringshus men dyrt att parkera där.
Läs mer
5

Där med Tysk turistgrupp!

den 15 augusti 2019, Bergen, Norge, Pär M

Snabb incheckning av 48 personer genom denna två mycket trevliga tjejer (de borde premieras). Hade lite frågor kring vad vi kunde erbjuda de Tyska gästerna av Trondheim. Snabbt fick vi några bra och f…

Snabb incheckning av 48 personer genom denna två mycket trevliga tjejer (de borde premieras). Hade lite frågor kring vad vi kunde erbjuda de Tyska gästerna av Trondheim. Snabbt fick vi några bra och för mig nya besöksmål! En bra frukost fick vi sedan dagen därpå! Rekommenderar detta hotel gör Er som vill ha god service och centralt boende.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.