Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferenshotell är en renodlad mötes- och konferensanläggning, vackert belägen vid Mälarens strand i Bålsta. På mindre än en timma når du oss från Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Vi har 388 sängplatser och 22 konferenslokaler.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Aronsborg Konferenshotell

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

På Aronsborg har vi en tydlig aktivitetsprofil mot mat och choklad. Våra mest populära konferensaktiviteter kretsar kring teambuilding genom matlagning – vare sig det är i tävlingsform eller som en trivsam gruppaktivitet. Chokladprovning med avec är en annan omtyckt konferensaktivitet. Givetvis har vi även täta samarbeten med flera aktivitetsbolag. Det finns ett stort utbud fina miljöer i trädgården, vid sjön och inomhus på Aronsborg som lämpar sig perfekt för alla typer av aktiviteter, teambuilding, sportaktiviteter och äventyr. 
Aktiviteter för alla tillfällen

En av de populäraste aktiviteterna på Aronsborg är våra matlagingsaktiviter, men vi kan även anordna allt från ribbåtturer på Mälaren, tipspromenad, tävlingsmoment, bygg- och teamövningar, sport, yoga och qi gong, besök på Lasse Åbergs museum, föreläsningar, shower och underhållning. Vi har generösa ytor inomhus samt stora grönområden utomhus med fotbollsplan, driving-range och Mälaren precis intill. Låt oss hjälpa dig!

Matlagning

Matlagning och choklad är vår stora passion här på Aronsborg. Ingen annan anläggning i Sverige har köksmoduler för 72 personer. Alla aktiviteter vi presenterar här anpassas efter tidsschema, gruppstorlek och önskemål. De kan utföras som tävling, teambuilding eller bara som en social stund tillsammans. Berätta om syftet med din aktivitet, så fixar vi ett bra upplägg.

Att laga mat tillsammans är en perfekt aktivitet för teambuilding, samarbete och glädje. Matlagningsaktiviteter är vår specialitet, och som enda konferensanläggning i Sverige har vi mobila köksenheter med plats för upp till 72 personer. Större evenemang äger rum i Event Court. För grupper på upp till tio personer är Lilla Köket perfekt. Möjligheterna är oändliga.

Chokladskola

I vår egna chokladskola tillverkar våra gäster sina egna chokladtryfflar och praliner. I vår Event Court, vid våra matlagningsöar, kan upp till 72 personer lära sig tillverka och smaksätta chokladtryfflar och praliner samtidigt som man lär sig mer om chokladens underbara värld.

Olika lokaler för olika tillfällen 

Vinterträdgården är en öppen och ljus lokal som kan användas som till exempel restaurangmiljö, möteslokal eller mässa/utställningsyta. Här finns möjligheten att ta in bilar. Vår Event Court med tillhörande Vinterträdgård och Chocolate Bar kan användas som en arena eller som tre, var och en helt unika! Chocolate Bar och Vinterträdgården kan öppnas upp till en stor gemensam lokal. 

Chocolate Bar

I direkt anslutning till vår Event Court ligger Chocolate Bar. En läcker barmiljö som också kan användas vid olika möten och event. Trivsamt inredd med massor av flyttbara sittgrupper. Med en 14 meter lång bardisk som ser ut som en chokladkaka är Chocolate Bar en levande mingelmiljö.

Äppelträdgården

Från Vinterträdgården kommer du direkt ut till vår stora Äppelträdgård och vår trevliga promenadslinga. Grill- och BBQ-buffén eller kräftskivan kan snabbt flytta in i Vinterträdgården om vädrets makter inte är på vår sida.

Lilla Köket

I Lilla Köket får ni en härlig känsla av att sitta ”hemma i köket” och pratas vid. För grupper upp till 10 personer kan vi genomföra matlagningsaktiviteter eller chokladskola i den tillhörande matlagningsstudion. Lilla Köket passar även utmärkt för till exempel dryckesprovningar.

Restauranger och barer

Mer information om mat och dryck, våra restaurangmiljöer, barer och vår nattklubb hittar du här >>

Boka event

OBS! Aronsborg konferenshotell är inte bokningsbart online. Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +46 8 22 59 59 eller via bokning@aronsborg.se.

 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.