Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Jazz Borås ,  Sverige

Se alla hotell i Borås, Sverige

Comfort Hotel® Jazz

Borås,  Sverige

Comfort Hotel Jazz är ett modernt cityhotell beläget i hjärtat av Borås. Shopping och restauranger finns på promenadavstånd och bara 2 km bort väntar Borås Djurpark. Hotellet erbjuder dessutom gym, bastu och parkering.

Comfort Hotel® Jazz 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,1
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Jazz

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

3,5
537 omdömen
4,5
Läge
3,5
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
1

Ta sovmorgon och skippa frukosten

den 10 december 2023, , P9519WAinfo

Gillar du att komma in i ett rum där du kan se damm följa med dina fötter och kanske även att komma in till ett badrum som har en lukt som inte du tagit med dig dit. Du kanske inte är en frukostperson…

Gillar du att komma in i ett rum där du kan se damm följa med dina fötter och kanske även att komma in till ett badrum som har en lukt som inte du tagit med dig dit. Du kanske inte är en frukostperson som äter buffé men om du ändå väljer att gå ner så kommer du mötas av klibbiga, vingliga bord och en frukost som varken har ägg, bacon eller grädde men som erbjuder torra pålägg, frukt och grönt hårdare än knäckebröd, juice som är färgglad men smakar vatten så jaa, väljer du ändå att bo här så rekommenderar jag dig att ta sovmorgon istället och äta någon annanstans när du blir hungrig.
Läs mer
4

Det kunde blivit en guldkväll

den 7 november 2023, Budapest, Ungern, Dreamer14523885165

Vill du bo centralt så gör du det här. Att hitta parkering på gatan är i princip omöjligt och det behöver man. Garaget är endast tillgängligt från kl 15. Boka bord på Brasseriet direkt om du ska ha e…

Vill du bo centralt så gör du det här. Att hitta parkering på gatan är i princip omöjligt och det behöver man. Garaget är endast tillgängligt från kl 15. Boka bord på Brasseriet direkt om du ska ha en chans att äta där.

Svar från ägaren

den 9 november 2023

Hej, Tack för din feedback! Kul att du uppskattade vårt centrala läge mitt i city och vårt egna garaget precis under hotellet. Garaget är öppet och tillgängligt för våra gäster 24/7 - hör av dig till oss i receptionen nästa gång så hjälper vi gärna till med bokning av parkeringsplats i garaget. Nästa gång satsar vi på att leverera en guldkväll till er :) Ser fram emot att få välkomna er tillbaka till oss!

Läs mer
3

Prisvärt centralt hotell!

den 6 november 2023, Sverige, CHJOO

Prisvärt hotell mitt i centrum. Lyhörda rum, liten toalett, frukost utan sill och jätte trevlig personal i receptionen. I det stora hela ett medelmåttigt hotell utan det lilla extra. Ett minus är att…

Prisvärt hotell mitt i centrum. Lyhörda rum, liten toalett, frukost utan sill och jätte trevlig personal i receptionen. I det stora hela ett medelmåttigt hotell utan det lilla extra. Ett minus är att frukosten stänger på vardagarna redan kl.09:00.
Läs mer
4

Centralt

den 5 november 2023, Ängelholm, Sverige, MalinAndersson78

Jättetrevligt bemötande när vi checkade in, väldigt trevlig personal. Rummet var jättefint och rent och alldeles lagom för 2 personer. Frukostbuffén var god med många olika alternativ. Centralt och nä…

Jättetrevligt bemötande när vi checkade in, väldigt trevlig personal. Rummet var jättefint och rent och alldeles lagom för 2 personer. Frukostbuffén var god med många olika alternativ. Centralt och nära till mycket. Rekommenderas varmt.

Svar från ägaren

den 6 november 2023

Hej Malin, Tack för din feedback! Det gläder oss att ni hade en fin vistelse! Kul att ni uppskattade vårt bemötande, rummet, det centrala läget mitt i city och frukosten. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka till oss!

Läs mer
1

Skitigaste rummet jag varit med om!!

den 3 oktober 2023, , nsvenn737034

Jag har aldrig varit med om ett så ostädat rum..undrar om ens lakanen var nytta??!! Toalett dörren full med svarta fingeravtryck och smutsfläckar. Lampknappen var lika skitig den. När jag lyfte på inf…

Jag har aldrig varit med om ett så ostädat rum..undrar om ens lakanen var nytta??!! Toalett dörren full med svarta fingeravtryck och smutsfläckar. Lampknappen var lika skitig den. När jag lyfte på info flyern som låg på skrivbordet bara flög dammet runt. Handfatet fläckigt och ostädat. Fläckar på väggen i badrummet. Dammet bakom lamporna lyste upp så äckligt att men helst villa hålla det släckt.

Svar från ägaren

den 5 oktober 2023

Hej, Tack för din feedback! Den hjälper oss mycket i vårt ständiga arbete till att bli ännu bättre! Aj, det låter verkligen tråkigt att ditt rum var smutsigt! Vi hade önskat att du meddelade oss detta direkt i receptionen som är öppen dygnet runt och vi hade åtgärdat det direkt. Vår grymma personal löser det mesta i receptionen och du kunde njuta av ett rent rum. Vi ser allvarligt på att rummet inte levde upp till förväntningarna och tar detta internt så vi inte gör om samma misstag. Hoppas du ger oss en ny chans och att vi får välkomna dig tillbaka till oss!

Läs mer

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.