Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Jazz Borås ,  Sverige

Se alla hotell i Borås, Sverige

Comfort Hotel® Jazz

Borås,  Sverige

Comfort Hotel Jazz är ett modernt cityhotell beläget i hjärtat av Borås. Shopping och restauranger finns på promenadavstånd och bara 2 km bort väntar Borås Djurpark. Hotellet erbjuder dessutom gym, bastu och parkering.

Comfort Hotel® Jazz 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Jazz

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

3,5
540 omdömen
4,5
Läge
3,5
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
2

Smutsigt rum med otroligt låg standard.

den 11 mars 2024, Göteborg, Sverige, anderssjoestrand

Rummet var inte klart (städat) i tid. När vi fick rummet verkade det som om det inte var städat ändå. Personalen i receptionen hade ingen bra koll på hur statusen var på rummet, det fick vi driva på s…

Rummet var inte klart (städat) i tid. När vi fick rummet verkade det som om det inte var städat ändå. Personalen i receptionen hade ingen bra koll på hur statusen var på rummet, det fick vi driva på själva.

Svar från ägaren

den 12 mars 2024

Hej Anders, Tack för din feedback! Den är viktig för oss i vårt fortsatta arbete till att bli ännu bättre! Vi ber om ursäkt för den besvärliga situationen under din vistelse. Vi tar omedelbart actions kring rutinerna vid städ och jobbar för att förhindra strul i framtiden. När det gäller kommunikationsmissen i receptionen, tar vi åtgärder för att säkerställa en smidigare process. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en grym serviceupplevelse samt fräscha och enkla rum utan krångel och onödigheter – allt detta till ett rimligt pris. Tack för din förståelse och ditt tålamod! Vi hoppas du ger oss en ny chans och att vi får välkomna dig tillbaka till oss! Med vänlig hälsning, Andrei med Team Comfort Hotel Jazz

Läs mer
3

Anna

den 23 februari 2024, , Anna R

Väldigt tillmötesgående, hjälpsam och trevlig receptionspersonal. Enkelstandard på rummet, väldigt rent och bra i alla lokaler på hotellet. Trevligt gym, trevlig liten bastu. Roligt med konsten som fä…

Väldigt tillmötesgående, hjälpsam och trevlig receptionspersonal. Enkelstandard på rummet, väldigt rent och bra i alla lokaler på hotellet. Trevligt gym, trevlig liten bastu. Roligt med konsten som färgklickar på väggarna och de varierande möblerna i trapphuset på de olika våningarna. Behöver bara små renoveringar och lagningar för att bli ett riktigt bra cityhotell.

Svar från ägaren

den 26 februari 2024

Hej Anna, Tack för din feedback! Kul att du uppskattade vår trevliga personal, rummet och serviceutbudet på hotellet. Vi jobbar ständigt med att uppdatera alla rum. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till oss!

Läs mer
1

Ta sovmorgon och skippa frukosten

den 10 december 2023, , P9519WAinfo

Gillar du att komma in i ett rum där du kan se damm följa med dina fötter och kanske även att komma in till ett badrum som har en lukt som inte du tagit med dig dit. Du kanske inte är en frukostperson…

Gillar du att komma in i ett rum där du kan se damm följa med dina fötter och kanske även att komma in till ett badrum som har en lukt som inte du tagit med dig dit. Du kanske inte är en frukostperson som äter buffé men om du ändå väljer att gå ner så kommer du mötas av klibbiga, vingliga bord och en frukost som varken har ägg, bacon eller grädde men som erbjuder torra pålägg, frukt och grönt hårdare än knäckebröd, juice som är färgglad men smakar vatten så jaa, väljer du ändå att bo här så rekommenderar jag dig att ta sovmorgon istället och äta någon annanstans när du blir hungrig.

Svar från ägaren

den 26 februari 2024

Hej, Tack för din feedback! Den är viktigt för oss i vårt arbete i att bli ännu bättre. Vi vill gärna vet mer om din upplevelse hos oss och få information om din bokning. Du kan nå oss på co.jazz@strawberry.se Ser fram emot din återkoppling! Med vänlig hälsning, Andrei och Team Comfort Hotel Jazz

Läs mer
4

Det kunde blivit en guldkväll

den 7 november 2023, Budapest, Ungern, Dreamer14523885165

Vill du bo centralt så gör du det här. Att hitta parkering på gatan är i princip omöjligt och det behöver man. Garaget är endast tillgängligt från kl 15. Boka bord på Brasseriet direkt om du ska ha e…

Vill du bo centralt så gör du det här. Att hitta parkering på gatan är i princip omöjligt och det behöver man. Garaget är endast tillgängligt från kl 15. Boka bord på Brasseriet direkt om du ska ha en chans att äta där.

Svar från ägaren

den 9 november 2023

Hej, Tack för din feedback! Kul att du uppskattade vårt centrala läge mitt i city och vårt egna garaget precis under hotellet. Garaget är öppet och tillgängligt för våra gäster 24/7 - hör av dig till oss i receptionen nästa gång så hjälper vi gärna till med bokning av parkeringsplats i garaget. Nästa gång satsar vi på att leverera en guldkväll till er :) Ser fram emot att få välkomna er tillbaka till oss!

Läs mer
3

Prisvärt centralt hotell!

den 6 november 2023, Sverige, CHJOO

Prisvärt hotell mitt i centrum. Lyhörda rum, liten toalett, frukost utan sill och jätte trevlig personal i receptionen. I det stora hela ett medelmåttigt hotell utan det lilla extra. Ett minus är att…

Prisvärt hotell mitt i centrum. Lyhörda rum, liten toalett, frukost utan sill och jätte trevlig personal i receptionen. I det stora hela ett medelmåttigt hotell utan det lilla extra. Ett minus är att frukosten stänger på vardagarna redan kl.09:00.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.