Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Konststaden Borås

Upplev konst i världsklass och ät 2-rätters middag på NÒR

I Borås ser alla på konst, varje dag. Utplacerat i staden finns hundratals skulpturer, installationer och muralmålningar som samsas inom en radie av knappt 1,5 kilometer. Borås gatukonst är en internationellt uppmärksammad och tillgänglig för alla, året runt.

Sommaren 2024 arrangerar Borås Konstmuseum för åttonde gången den internationella konstbiennalen Borås Art Biennial – i år med titeln Layers, Lines, Loops. Mellan den 15 juni och 15 september kan man ta del av storslagen samtidskonst av femton internationella konstnärer inne på Borås Konstmuseum och runt omkring i stadens offentliga rum. Under biennalen erbjuds kostnadsfria visningar varje lördag och söndag klockan 13.30.

Kom till Borås och upplev konst i världsklass. Bo i bekväma och trevliga rum mitt bland konsten på Quality Hotel Grand Borås och avsluta dagen med en 2-rätters middag på restaurang NÒR. 

Kom hit under helgen och delta på en kostnadsfri guidning av biennalen eller ta del av konsten på egen hand via en fysisk eller digital karta. Mer information om guidade turer hittar du via Borås Konstmuseum och eller läs mer om de digitala konstvandringarna

Detta ingår i paketet

  • Övernattning i standard dubbelrum
  • Vår stora frukostbuffé
  • 2-rätters middag på NÒR
  • Tillgång till konstvandringar på egen hand (alla dagar) och guidade turer (lördag & söndag). Observera att bokning av guidad tur görs separat av gästen.
Villkor

Betalas på plats. Avbokningsbart fram till ankomstdatum. Plats på eventuella guidade visningar görs separat av gästen.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.