Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Grand Borås. Ett utmärkt val för för familj, konferens och nöje i Borås och Västsverige. Här hittar ni en stor konferensavdelning, restaurang, gym och bastu. Njut av en stor frukostbuffé och roa er med en match shuffleboard!

Quality Hotel™ Grand, Borås 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,3
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Grand, Borås

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

För att orka en hel dag är det viktigt med en bra start på dagen. Den får du av vår goda frukostbuffé som självklart ingår i ditt boende. Här serverar vi ett urval av ekologiska produkter och allt det där som skall ingå i en god hotellfrukost: färskt bröd, nypressad juice, hemgjord granola och såklart - pannkakor! Självklart har vi även ett urval av laktos- och glutenfria produkter på frukosten.

Frukosten serveras

Alla dagar 07:00 - 10:00

Bor du inte över på hotellet men vill ändå komma och äta frukost är du självklart varmt välkommen! Priset för frukosten är 185 SEK. På måndagar kan ni även passa på att äta 2 för 1 på frukosten. Kontakta gärna hotellet i förväg för att vara säker på att få plats.

Parkering

Quality Hotel™ Grand har egna parkeringsplatser som ligger på inhägnat område i anslutning till hotellet. Dessa platser är begränsade och vi rekommenderar att du bokar din plats i förväg via receptionen. Priset är 215 SEK per natt. Då vi är ett hotell med cityläge finns flera andra alternativ att tillgå nära hotellet - prata med receptionen vid ankomst så hjälper vi dig tillrätta med din bil!

Gym

Vårt helt nya gym på tredje våningen är Borås största hotellgym på hela 100 kvadratmeter med både maskiner, fria vikter, och yoga/relaxytor samt bastu.

Öppettider:
Måndag - Söndag 06:00 - 22:00

Lobbyshop

Om du skulle bli sugen på något gott under din vistelse har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i vår lobbyshop intill receptionen. Välkommen - oavsett tid på dynet.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Tvättservice

Quality Hotel™ Grand, Borås erbjuder tvättservice. Lämna dina kläder i receptionen senast kl 09.00 så får du tillbaka din rena tvätt redan kl. 18.00 samma dag.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har kostnadfritt trådlöst internet. För närvarande fritt Wifi utan lösenord. Enklare kan det knappast bli.

Övriga tjänster

  • Gratis Wifi
  • Bankettsal
  • Utomhusparkering
  • Platt-tv
  • Popcornmaskin
  • Kaffekokare på vissa rum
  • Strykjärn och strykbräda
  • Mötesrum
  • Rökfritt

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.