Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Se alla hotell i Eskilstuna, Sverige

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna ligger med bästa läget mitt i Eskilstuna.
Nära Parken Zoo, restauranger och shopping. Vi erbjuder parkering, konferens, bar och wifi. Perfekt både för familjehelgen, idrottslägret eller affärsresan.

Comfort Hotel® Eskilstuna 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,2
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Eskilstuna

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
653 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
1

Elite är bättre

den 10 mars 2024, , Seaside717263

Frukosten var den sämsta jag ätit på ett av kedjans hotell. Baconet luktade skämt och äggröran var slabbig. Betyg 1 övermogen jordgubbe av 5 möjliga. I övrigt strul med parkeringen och olika koder til…

Frukosten var den sämsta jag ätit på ett av kedjans hotell. Baconet luktade skämt och äggröran var slabbig. Betyg 1 övermogen jordgubbe av 5 möjliga. I övrigt strul med parkeringen och olika koder till varje dörr. Skärpning Stordalen! :-(

Svar från ägaren

den 11 mars 2024

Hej, Jag beklagar verkligen att frukosten inte levde upp till förväntningarna. Vamnigtvis så brukar vår frukost vara väldigt uppskattad både från hotellgäster och stadens invånare. Tusen tack för dina synpunkter jag ska se över vad som kan ha hänt med bacon och äggröra under din vistelse. Baconet är uppskattat och ska vara knaperstekt äggröran ska vara krämig inte för torr men heller inte för slabbig. Jag beklagar verkligen att du inte fick den upplevelsen. Vi har olika parkeringslösningar med parkering utanför, garage i vår källare samt externt parkeringshus 150 meter från hotellet. Av säkerhetsskäl är det koder till garageportarna på natten samt till hotellet, jag beklagar om vi inte kunnat förmedla det på ett enkelt sätt. Jag ser över våra rutiner med mina medarbetare. Vill du komma kontakt med mig så skicka gärna ett mail till co.eskilstuna@strawberry.se Tack för dina synpunkter det hjälper oss att bli bättre!

Läs mer
5

Ljus frukostmatsal

den 30 januari 2024, Stockholm, Sverige, Charlotta L

Det känns som "breakfast with a view" att få sitta vid de stora fönstren som vätter mot ån och äta nygräddat bröd, fruktsallad eller youghurt med musli. Bra utbud och snabb påfyllning. Saknade däremo…

Det känns som "breakfast with a view" att få sitta vid de stora fönstren som vätter mot ån och äta nygräddat bröd, fruktsallad eller youghurt med musli. Bra utbud och snabb påfyllning. Saknade däremot något att hänga de stora, blöta vinterjackorna på - det fanns inte många hängare i garderoben och krokarna utanför garderoben kunde jag inte hänga jackan på. Liten detalj bara.

Svar från ägaren

den 11 mars 2024

Hej Charlotta, Vad kul att du gillade vår utsikt och frukostbuffén. Tusen tack för dina synpunkter angående hängare på rummen det ska vi se över. Ha en fortsatt fin dag och varmt välkommn åter.

Läs mer
5

Weekend

den 4 december 2023, Nora, Sverige, annelio880

Detta var bara en ha det gott resa. Vi gick på julmarknaden, tittade i galleriet vid rademacherkedjorna. Åt och drack gott. Mös tillsammans gubben och jag. Köpte en leksak att lägga under hotellets gr…

Detta var bara en ha det gott resa. Vi gick på julmarknaden, tittade i galleriet vid rademacherkedjorna. Åt och drack gott. Mös tillsammans gubben och jag. Köpte en leksak att lägga under hotellets gran - kanske är det någon liten tjej som blir glad - rekommenderas i dessa tider.
Läs mer
4

Bra läge!

den 28 november 2023, Solna, Sverige, 789gunillas

Lugnt och tyst rum med utsikt mot vattnet. Skön säng men liten kudde. Fick checka in tidigt. Bra frukost men trångt fick leta efter platser. Jättetrevlig personal. Bra att kunna köpa smörgåsar, sallad…

Lugnt och tyst rum med utsikt mot vattnet. Skön säng men liten kudde. Fick checka in tidigt. Bra frukost men trångt fick leta efter platser. Jättetrevlig personal. Bra att kunna köpa smörgåsar, sallad eller dryck i receptionen under hela dygnet. Saknade ett kylskåp på rummet. Parkering alldeles utanför eller i garage för 150 kr/dygnet.
Läs mer
5

Malin

den 16 oktober 2023, , malin312

Mycket bra service och trevligt bemötande. Ett enklare hotell som överträffade förväntningarna. Rent och fräscht. Mycket god frukost med mycket att välja på. Centralt och väldigt bra läge vid ån. Perf…

Mycket bra service och trevligt bemötande. Ett enklare hotell som överträffade förväntningarna. Rent och fräscht. Mycket god frukost med mycket att välja på. Centralt och väldigt bra läge vid ån. Perfekt för en barnfamilj då det var ett lugnt hotell.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.