Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

Välkommen till Östersunds nya hotell och mötesplats på Frösön. Ett hotell med möten och event i fokus, kombinerat med träning, nordiskt spa, och unika mat- och naturupplevelser. Välkommen till Frösö Park Hotel!

Frösö Park Hotel 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Frösö Park Hotel

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Östersunds pärla, sport- och konferensresorten Frösö Park Hotel. Med 3 km till Åre Östersund flygplats och en bedårande utsikt mot fjällvärlden kan du här mötas, äta, sova, träna, vila, njuta och jobba, året runt. Ett personligt möteshotell med både hög och låg puls.

Norrlands största mötesplats

Vår granne Frösö Park Arena, är en flexibel mötesarena med plats för 2 500 gäster. Lokalerna passar till allt ifrån konserter och event till kongresser och mässor. Med hotellets 13 mötesrum med kapacitet för 4-200 personer är vi det självklara valet för möten, konferenser & stora kongresser. Tillsammans med Frösö Park Arena blir vi Norrlands största mötesplats.

Träning och aktiviteter

Vi tror att de flesta människor får sina bästa idéer när de rör på sig. En promenad på pilgrimsleden S:t Olavsleden, skidåkning i det norrländska landskapet, en skridskotur på Storsjön eller en runda på Östersund-Frösö Golfbana, en av Sveriges vackraste golfbanor? Här finns något att göra året runt. Vill du hellre träna inomhus finns både gym och yoga. Läs mer om träningsmöjligheter  .

Välkommen till vårt nya spa

Vårt spa är en vacker oas och en självklar plats för njutning. Här finns varma pooler både utomhus och inomhus, ång- och torrbastu samt olika typer av behandlingar.

Mat och dryck

Välkommen till vår restaurang Kava där du njuter av storslagen utsikt över fjällen och av maträtter med förnimmelser av Jämtland. På jämtska betyder ordet kava ”att ta sig fram”. I ur och skur. Och framme vid målet väntar belöningen. Vi serverar mat med inspiration från hela världen – men tillagar den med förnimmelser av Jämtland. Dryckerna är noga utvalda från hela världen, inklusive vår egen region. Kava håller öppet alla dagar i veckan, året runt och serverar frukost, lunch och middag samt brunch på helgerna. Alla är välkomna, i såväl träningskläder som i kostym.

Festvåning

Planerar ni ett storslaget bröllop eller en företagsfest? Hyr vår festvåning med plats för 300 gäster. 

Kontakt

  • Cronstads väg 2 832 56 Frösön , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Östersund station, byt här till buss eller taxi.

Buss

Buss nr 3 eller 4 till Frösö Park från Östersunds centrum.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Östersund, telefon +46 63 19 90 00.

Om Frösö Park Hotel

Antal rum

139 st - 350 bäddar

Antal konferenslokaler

13 rum - plats för 2500 personer

Avstånd flygplats

Åre Östersund flygplats: 3 km

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Frösö Park: 100 m
Östersund station: 10 km

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.