Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

Välkommen till Östersunds nya hotell och mötesplats på Frösön. Ett hotell med möten och event i fokus, kombinerat med träning, nordiskt spa, och unika mat- och naturupplevelser. Välkommen till Frösö Park Hotel!

Frösö Park Hotel 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Frösö Park Hotel

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Dags för 50-årsbaluns, företagsfest eller bröllop? Varmt välkommen till oss på Frösö Park Hotel, vackert beläget på Frösön utanför Östersund. 

Bröllop

Går ni i giftastankar? Låt oss på Frösö Park Hotel hjälpa er arrangera er stora dag. Med vårt läge bara ett stenkast från populära och vackra Frösö kyrka erbjuder vi ett idealiskt alternativ för brudparet. Oavsett om ni ska ha ett litet och intimt bröllop eller ett stort kalas med hundratals gäster står vi redo. Vi har plats för upp till 300 gäster i en privat festvåning och erbjuder inte mindre än två bröllopssviter! Varför inte vigas utomhus med den vackra fjällvärlden som fond? Kontakta oss så berättar vi om alla möjligheter som finns.

Festvåning

Hyr vår festvåning med plats för upp till 300 gäster. Kombinera festen med ett träningspass, friluftsaktivitet eller ett spabesök (från september). Vi erbjuder menyer med inspiration från både lokala och internationella kök, allt med en touch av brasseri. 

Bokningsförfrågningar

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+46 63 16 50 00 eller via q.frosopark@strawberry.se

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.