Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

Välkommen till Östersunds nya hotell och mötesplats på Frösön. Ett hotell med möten och event i fokus, kombinerat med träning, nordiskt spa, och unika mat- och naturupplevelser. Välkommen till Frösö Park Hotel!

Frösö Park Hotel 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,7
av 10
Betyg för Frösö Park Hotel

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Vi tror att de flesta människor mår bäst när de får röra på sig. Dessutom får man oftast då också sina bästa idéer. Hos oss är det lätt och självklart att röra på sig, vare sig man är här på konferens eller på semester.

300 kvadratmeter gym

Vårt 300 kvadratmeter stora gym erbjuder det mesta du kan behöva av maskiner och fria vikter samt en yogasal. Vi erbjuder också gratis yogaklasser till våra gäster varje lördag och söndag morgon klockan 08.00. 

Från pilgrimsled till utegym

Ta en promenad på pilgrimsleden S:t Olavsleden, en skridskotur på Storsjön, prova fiskelyckan eller gå en runda på en av Sveriges vackraste golfbanor. Dessutom finns ett utegym och hinderbana.

Frösögolf

Vi kan skryta med promenadavstånd till Östersund Frösö Golfklubb, en 18-hålsbana med ett ogenerat och otroligt naturskönt läge. Här kan även nybörjaren testa på en runda på 9-håls par 3-banan, där greenfeen gäller hela dagen. Passa på att boka vårt golfpaket nu, så får du greenfee och tvårätters middag till ett riktigt bra pris!

För cykelfantasten

Naturen utanför Frösö Park bjuder på breda stigar, grusvägar och skogsbilvägar, perfekt för cykelfantasten. Varför inte avsluta turen med en lunch eller brunch hos oss?

Skidparadis

Vintertid befinner du dig mitt i ett skidmekka och har möjlighet att åka både längd och alpint.

Avrunda med spa

Vintern 2015 slog vi upp portarna till vårt 1200 kvadratmeter stora spa med inom- och utomhuspooler, bastur, avkopplingsytor, behandlingsrum och yogasal. 

Gym

Måndag: 06.00 - 00.00
Tisdag: 06.00 - 00.00
Onsdag: 06.00 - 00.00
Torsdag: 06.00 - 00.00
Fredag: 06.00 - 00.00
Lördag: 06.00 - 00.00
Söndag: 06.00 - 00.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.